חדשה פה..

שמנדובה

New member
חדשה פה..

היי.. נכנסתי כבר הרבה פעמים לפורום, קראתי ולפעמים גם נעזרתי בהודעות שקראתי, עד לא מזמן כנראה שלא ממש השלמתי עם המחלה ועם זה שהיא חלק מהחיים שלי (וחלק די נכבד..) אז גם סירבתי לדבר על זה יותר מדי עם אנשים אחרים חוץ מבעלי והמשפחה המאוד קרובה, אז בטח ובטח שלא העזתי "להיחשף" בפורום כזה... אבל בזמן האחרון התחלתי להשלים עם זה אז כחלק מזה החלטתי גם להצטרף לרשימה כאן בפורום, אז.. אני חולת לופוס כרגע עם מחלה פעילה כבר יותר משנתיים ולרוב נמצאת בכיוון של החמרה, אז בינתיים מחכה לרגרסיה יותר מהכל. בנוסף לזה אני כרגע בהיריון, מה שמסבך את המצב מכל הכיוונים.. מכיוון שזה היריון ראשון שלי והתנסות ראשונה עם המחלה בפעילות (התנסות ארוכה מדי אבל עדיין..), הייתי רוצה לדעת אם יש כאן עוד נשים שהיו במצבי (היריון+לופוס) ובמיוחד אם יש בשורות מעודדות בפיהן... שיהיה לילה טוב לכולם...

שלום לך וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

א.כל-הכבוד על הצעד שעשית הכרה במחלה וקבלה הם דברים חשובים מאוד ב. אצלי התעורר הכל אחרי הלידה (גם אצלי לידה ראשונה) ילדתי במרץ לפני שנה, במרץ הנוכחי הייתה החמרה, אני שמעתי על בנות שהיו בהריון עם לופוס וילדו והכל בסדר ואני מכירה משיהי שילדה את הבן הראשון שלה הכל היה תקין בהריון ולאחר הלידה חלה הידרדרות אצלה , אולם לאחר-מכן התאוששה והיום היא אימא גאה ומאושרת ג.אניחושבת שחשוב להיות עם היד על ה-דופק
ולהיות במעקב רפואי צמוד בזמן ההריון ואחריו, מה שכן אני יכולה לומר לך שחשוב לדאוג לזמני מנוחה גם עם התינוק החדש משום שמנוחה ושינה טובה כל-כך חשובים לנו רק חוסר שינה כשלעצמו יכול לגרום להרגשה מאוד רעה וחוץ מזה זה אושר ענקי הפייה הקטנה שלי כבר בת שנה וארבעה חודים והיא מקסימה אמיתית
שלך פיית השוקו

שאנל

New member
בשורות טובות

התפרצות המחלה אצלי היתה לפני תשע שנים אחרי הלידה של הבן הבכור. מאז חוויתי רימסיה של כמה שנים טובות. לפני שמונה חודשים ילדתי את הבן השני שלי. הריון היה מאוד קשה, לידה עם סיבוכים, עכשיו יש קצת בעיות, אבל התוצאה.... אח התוצאה מדהימה. הבשורות הכי טובות שיש.

ל3

New member
שאנל איזה מתוק

הילד מקסים. מקווה שגם את תתאוששי מהר

ל3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תראי, עשית צעד גדול מאוד בהכרה של המחלה ועכשו באמת תוכלי להתמודד איתה.האם ההריון היה מתוכנן? למה אני שואלת? כי בדרך כלל לא מומלץ להיכנס להריון בזמן רגרסיה במחלה ומומלץ לפחות להמתין ל 6 חודשים של הפוגה אבל את כבר בהריון ןתצטרכי לשמור על עצמך- להיות במעקב בהריון בסיכון גבוה ולהיות מאוד קשובה לגוף. אני עוד לא חוויתי הריון לצערי. אני בטיפולי פוריות ( טיפול שני שנכשל) וכנראה שההורמונים שאני מקבלת בכמויות מסחריות עוררו את הזאב. בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שאפשר לעבור הריון חלק בלופוס והרבה מטופלות מדווחות על שיפור בהרגשה בזמן הריון אבל אפשר גם אחרת וצריך להיות במעקב. אני מקווה שלא הפחדתי אותך חס וחלילה זו לא הייתה הכוונה בהצלחה והריון קל ונעים. מחכים לראות אותך פה עוד............ שירי

youlee

New member
לידה ולופוס

ילדתי לפני 4.5 שנים ואז גם היתה התפרצות. הכל אוזן לאחר הלידה ומאז היה לי היריון קל ולידה מעולה ללא סיבוכים. תודה לאל היום בני בן שנתיים והכל טפו...טפו...טפו... שיהיה כך עד 120! נכון שבזמן שקשה הכי קל להתפס ליאוש ודיכאון אבל אני מניחה שאת מטופלת בידי רופאים טובים. הצלחה רבה בהמשך ההיריון והלידה. מחזיקה לך אצבעות.

למעלה