בבקשה וקראתי פה [נראה לי שנועה אמרה] שלא אומרים לפני היומולדת זה עושה מזל רע...
N niro levi New member 4/8/07 #20 ../images/Emo216.gifבבקשה וקראתי פה [נראה לי שנועה אמרה] שלא אומרים לפני היומולדת זה עושה מזל רע...
X XxXSynergitXxX New member 4/8/07 #23 כפרולה שלי!$@*#$%*#$ אהובתי!$#*$ 333> תעשי לי ילדים! תעשי לי מליון ואחד הופמנים! איילוביו יום ראשון!#@$&%@*%
כפרולה שלי!$@*#$%*#$ אהובתי!$#*$ 333> תעשי לי ילדים! תעשי לי מליון ואחד הופמנים! איילוביו יום ראשון!#@$&%@*%
L Lior Maman New member 4/8/07 #27 אהובתי!@!%@^$#%$^*^*$ תעשי לי את ילדים! וילדות! [ שיהיה מגוון כזה P: ] תעשי לי מליון ושתיים רועיקים כאלה קטנים! אני כ'כ אוהבת אותך יום ראשון - סוףסוף!!#^#%& איי כנט וויט
אהובתי!@!%@^$#%$^*^*$ תעשי לי את ילדים! וילדות! [ שיהיה מגוון כזה P: ] תעשי לי מליון ושתיים רועיקים כאלה קטנים! אני כ'כ אוהבת אותך יום ראשון - סוףסוף!!#^#%& איי כנט וויט
X XxXSynergitXxX New member 4/8/07 #28 כנ"ל! חחח גפן ! . אני אוהבת אותך יותר! נעים להכיר אותך , ליאוריקהופמ[מ]ן!@#^$#*@ אני רוצה כבר לראות אותך! .
כנ"ל! חחח גפן ! . אני אוהבת אותך יותר! נעים להכיר אותך , ליאוריקהופמ[מ]ן!@#^$#*@ אני רוצה כבר לראות אותך! .
L Lior Maman New member 4/8/07 #29 חח גפן והופמן ../images/Emo99.gif ! חח ליאורי הופמ[מ]ן - ככה קוראים לי P: אני גם, אני כבר מחכה שיגיע יום ראשון כדי לראות אותך!@$%$#^& והזמן לא עובר!! O: אוהבת אותך כ'כ הרבה שיש בעולם הרבה !!! 33333333333333>
חח גפן והופמן ../images/Emo99.gif ! חח ליאורי הופמ[מ]ן - ככה קוראים לי P: אני גם, אני כבר מחכה שיגיע יום ראשון כדי לראות אותך!@$%$#^& והזמן לא עובר!! O: אוהבת אותך כ'כ הרבה שיש בעולם הרבה !!! 33333333333333>