חדשה פה

חדשה פה../images/Emo95.gif

שלום לכולם.... אני שמחה להצטרף לפורום הזה ומקווה שאמצא כאן תשובות לשאלות רבות שעלו בי וכאלה שלא העזתי לשאול... אני אפתח בשאלה הראשונה- אני אוהבת שאומרים לי מה לעשות ומאוד רוצה תאורטית להתמסר למישהו או משהו עד הסוף...עד הצוף המתוק של האהבה (לא כל אחד מסוגל להניע אותי,זה יכול להיות גם לכבות אותי לגמרי אם זה לא נאמר בטון הנכון או מהמקום הנכון.אם מישהו יגיד לי "תמצצי לי" ,לא יבוא לי סביר להניח) ומצד שני אני נטרפת ומתחרמנת מלגרום למישהו לאבד שליטה,לתפוס עליו פיקוד ,אבל הוא חייב להתנגד לי אחרת לא כיף לי אני נהנת מהמאבק,ומהערבוב של העונג והכאב והארוטיקה.. חייבים לקחת צד ? להיות דומיננטי או נשלט ? איך זה עובד אצלכם ?

וצ'יטה היה אומר לך

שכולנו מתחלפים ובכולנו יש את שני הצדדים (השולט והנשלט) זה רק עיניין של זמן ובגרות נפשית עד שזה יוצא. ולא שאני מסכימה איתו לחלוטין- אבל לא מזמן חוויתי חוויה שהראתה לי שאולי זה דווקא נכון. ובתכלס- מה זה משנה, תעשי מה טוב לך, ותהני! בהצלחה!

gidionline80

New member
אם

חשקה נפשך לחוות את שני הצדדים לכי על זה אני מניח שככל שתתנסי תגבשי כיוון והעדפות אז תכירי ותקראי ותפגשי תצברי ידע ונסיון לאט לאט

Master Stav

New member
אהלן וסהלן

שמח שהחלטת לבקר
ברוכה הבאה אניח לאנישם היקרים לענות לך .... את התגובה שלי הרי כבר קיבלת
שיהיה בהצלפה

השאלה איך זה עובד אצלך ../images/Emo13.gif

יש פה מגוון אנשים ואצל כל אחד זה עובד אחרת. אין חוקים, יש מוסכמות, בעיקר על הסכמה בטיחות ושפיות מוסכומות של סובלנות קבלה, אבל חוקים אין וגם אחידות אין. זו קרקע פורייה לכל אחד למצוא את שחשקה בו נפשו. אולי את מתחלפת, ואולי אחרי שתתנסי תמצאי כי צד אחד מסויים הוא הנכון עבורך. אז שיהיה בהצלחה, תקראי (יש טאגליינס למעלה...) שוחחי עם אנשים (הבנתי ממה שסתיו כתב שאת דבר יודעת שיש פרטי) והעיקר? תהני ! ערגה.

אייבורי

New member
חדש דנדש פה

האמת אצלי זה עובד מצויין. אבל הבנתי שלא חייבים לקחת צד, אבל זה נורא נוח שהיא עושה מה שאני אומר שהיא רצתה שאני אומר. הניסיון הקטן שלי מראה שמי שרוצה את שני הצדדים סתם מחפשת זיון בקטנה אבל זה גם לגיטימי.

Master Stav

New member
לאחר לחץ לא סביר ..... ../images/Emo190.gif

קודם כול לא חייבים כלום ... מלבד דבר אחד ...לעשות מה שנכון לך לטעמי לפחות אני עושה הבדלה בין משחקי מיטה משחקי S&M לבין הובלה ..... במשחקי מיטה אתה יכול להתחלף לא רק פעם ביום אלא תוך כדי .... בא לך להעניק כאב ....בא לך לקבל כאב...( כאב או חוסר אונים או כול דבר שמש כמשחק או דרך להנאה) סבבה ...... לעומת זאת בהובלה ....ישנם דברם קטנים ....שעושים את ההבדל ... כמו פקודות קטנות שלא בהכרח מתבצעות בנוחכותו של המוביל ומילוי שלהם יכול להעניק הרבה עונג למובלת מתוך הרצון לעשות שמהו שונה ...משהו שחורג מהמסגרת משהו שעושהלה נעים ...גם אם לא נוח וכן גם בכדי לרצות אותו כחלק מהעניין ..... השילוב של העניין .....הוא זה שעושה את ההבדל .... ועוד משהו .... עושה לך נכון לקחת אחריות ?או שעושה לך נכון להתמסר ? מה עושה לך הכי נכון שאת חושבת על שני הסיטואציות האלו ?

orbar1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo49.gif

עולה מדברייך הפוסט , כלומר יש לך שלט גדול האומר ל. לפני שתגיעי למסקנות באיזה צד את , דברי התיעצי קיראי, ולכ שתבשילי תחליטי. בדסמ מעולם האגדות לך

tranny boi

New member
בשביל מה לקחת צד?

העובדה שאדם יכול להנות מסטייק עסיסי לא סותרת את העובדה שהוא יכול גם להנות מעוגת גבינה משובחת. זה לא הופך אותו לאדם שעוד לא החליט, או בהכרח לסתם זללן לא רציני שלא מבין באוכל טוב... כנ"ל כאן. זה עד כדי כך פשוט. יש שטוענים שדווקא מתחלפים הם לרוב נשלטים/שולטים יותר מוצלחים כי עלולה להיות להם אמפטיה והבנה עמוקה יותר לגבי הצד השני. (ראוי לציין שיש שולטים, שאינם מתחלפים, שמתנסים באספקטים מסויימים של נשלטות כדי לבדוק "איך זה" עבורם, לפני שהם מנסים משהו על הנשלט שלהם). יש מתחלפים שמפרידים בין הפרטנרים שלהם, כלומר השולטים והנשלטים שלהם אינם אותם אנשים כי אחרת זה לא מדליק אותם, יש מתחלפים שאפילו מפרידים ע"פ מגדר (נניח מוכנות לשלוט בגברים, אבל להשלט רק ע"י נשים), ויש מתחלפים שמסתדרים יפה מאד עם מתחלף אחר כפרטנר - זו אופציה נחמדה למי שאוהב מאבקים - אפשר למשל להתחיל כשולט ותוך כדי "מאבק" לסיים אולי כנשלט. את עלולה לגלות שמה שמחרמן אותך בשליטה שונה לגמרי ממה שמחרמן אותך בלהשלט (נניח את כנשלטת אוהבת כאב אבל לא השפלה, וכשולטת את מעדיפה להשפיל ולא להכאיב) - אין שום סיבה להגביל את עצמך, כי הנאה מסויימת שייכת לצד זה או אחר. לגבי מה שאומרים על מתחלפים, שהם "רק מחפשים זיון", "עוד לא החליטו", שהם "לא רציניים", ו"אין כזה דבר מתחלפים". ובאותה מידה - "כולנו מתחלפים" - אלו בדיוק הסטראוטיפים הטיפוסיים והנדושים גם לגבי ביסקסואלים. זה בולשיט, ואל תתייחסי.

Master Stav

New member
אז כנראה שאני בבולשיט ....

תחושה עמומה מפעמת בי שענית מבלי לטרוח לקרוא את כלל התגובות לפני שפרסמת .... ואחזור כדי שלא תצטרך לחפש .... מתחלפים יש רק במשחקי מיטה של S&M .. בהובלה יהיה משעשע לראות איך ההובלה היא בתחלופה .... רוטציה זה טוב למערך ולליכוד .....ואפיו להם זה לא עבד .... אני מתאפק שלא לנקוט בציניות ...מצד שני זה הbdS&M שלך כך שלא אנסה להניע אותך מההנאה שלך .....

tranny boi

New member
אני מתחלף

אבל אני לא מתחלף באמצע סשן, זה לא הקטע שלי. ואם להיות יותר מדוייק, אני נשלט מול אנשים מסויימים ושולט מול אחרים. יש שולטים שיש להם שולט, ויש נשלטים שלוקחים לעצמם נשלט. זה דווקא עובד יפה מאד. מלבד העובדה שזה פותח אופציות מעניינות במפגשים שבהם יש יותר מ2 אנשים, נניח אם מובלת שלך היא בעצם מתחלפת ונהנת גם להיות טופ, סשן בו היא מתעללת באדם שלישי תוך כדי הכוונה שלך, יכול להיות רעיון דיי לוהט לא? ואם לא, היא תמיד יכולה לעשות כאלה דברים בזמנה הפנוי, במנותק או שלא במנותק, מהקשר שלכם. סתם הצעה.

Master Stav

New member
אתה מחזק את מה שאני כותב ....

הצחלפות בתוך סשין ...או לסשין כזה או אחר ....בהחלט כן נושא של הובלה ממש לא .... לא מכיר רכב שיש לו שני נהגים ....והנימשל במקום
ומאחר והיתי בקשר עם משיהי שנחשבת לאחת המלכות היותר טובות בארץ בוא נאמר שחוויתי כול דבר שתעלה על דעתך בתחום ....כמוביל שלה ... אני בהחלט מקבל את העניין של זמן חופשי ....וכדומה ...אם כי לא במנותק

tranny boi

New member
האנאלוגיה

היא לא לרכב עם 2 נהגים (זו אנאלוגיה שמתאימה לנשלט עם זוג שולטים), אלא לרכב שהוא גם הנהג של רכב אחר. תחשוב רובוטריקים.

tranny boi

New member
הבנת הנקרא

1. כתבת ש"מתחלפים יש רק במשחקי מיטה של SM" אחרת אתה "כנראה בבולשיט". 2. אני כתבתי שאני מתחלף, ואני נמצא בקשרים של שליטה כנשלט במנותק מקשרים כשולט, ובנוסף לכך אינו לוקח חלק במשחקי מיטה. 3. כלומר, קיים מתחלף אחד לפחות (אני) שלוקח צד מסויים בקשרי הובלה שונים שאינם משחקי מיטה. 4. זאת אומרת, יש מתחלף שאינו רק במשחקי מיטה של SM 5. מכאן נובע שהחלק הראשון של סעיף 1 "מתחלפים יש רק במשחקי מיטה של SM" הוא שקר. 6. מסקנה - החלק השני חייב להיות נכון. => אתה אכן בבולשיט, כפי שכתבת בכותרת. מ.ש.ל. [ומצטער שאני קטנוני, אני לא אוהב שאתה מוחק אותי ואחרים באמצעות סטראוטיפים על מתחלפים]

למעלה