חדשה פה

אירובי

New member
חדשה פה ../images/Emo9.gif

שלום לכל הפורום המקסים הזה. שמי מיה. בת 28. אומנם אין לי ילדים. אבל הפורום שלכם פשוט מקסיםם. מאוד מאוד אוהבת לאפות, ובצניעות אומר שגם טובה בזה. (האנשים שואלים למה אני לא מוכרת
). אשמח להיות חלק ממכם. שיהיה לכם סוף שבוע מקסים והלוואי וירד גשם כמו שהבטיחו.
. השבוע הכנתי: עוגיות אלפחורס, עוגיות טחינה, סהרוני שמרים עם שוקלד וחלק עם שוקלד וחלבה, קראמבל תפוחים. :) מספיק לא?? אמא שלי כל הזמן אומרת שזה רע שאני אופה ככה, כי היא לא מסוגלת להפסיק לאכול.... לצערי אין לי תמונות של כל הדברים, אבל יש לי תמונה של עוגה שהכנתי ביום הולדת של אמא שלי. זה בומב שוקלד שפבנים המילוי שלו עם ריבת חלב. מתכון של קרין גרין.

מיכל63

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אז מה אם אין לך ילדים? קודם כל את ילדה של מישהו ... זה בטוח....
וחוץ מזה שיהיו לך ילדים,אל דאגה...
ברוכה הבאה
הבומב שלך נראה משגע

bigjack

New member
ברוכה הבאה אירובי ../images/Emo140.gif

אין תנאי קבלה לפורום
מוזמנת להישאר ולהשתתף
והבומב נראה

אירובי

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

זו אני אגב... והכינוי אירובי, הוא בשל ההתמכרות הקשה שלי לאירובי.. 6 פעמיים בשבוע. לפחות 2 שיעורים... כיףףףףףף

יפהפיה אמיתית../images/Emo57.gif

חכמה אחת לך הוא לא יעשה כלום לכן הצטלמת איתו
א. מכיוון שאת קלת משקל ויכולה לברוח מהדבר המאיים הזה.
ב. הוא אוהב נשים במשקל שלי שיש מה לאכול ולא אוהב רזות כמוך כי אין מה לאכול

אירובי

New member
תודה רבה..

האמת שהצלטמתי איתו פחדתי מאוד מאוד מאוד אבל היה שווה את החוויה. ניראה שהוא גם נהנה, הוא מוציא לשון. :)

אירובי

New member
נוסף היום עוד טארט

שוקלד, ע"פ מתכון של קרין גורן.. אחד הטובים שאי פעם טעמתי.. ממולץ בחום. הנה קישור http://www.carine.co.il/recipe.asp?newsid=20 אני ויתרתי על הרוטב שוקלד , לדעתי זה יותר מידי מתוק. ממליצה להגיש עם גלידת וניל ליד.

נירה63

New member
אירובי יש לי שאלה אליך

איך את מצליחה לשלב גם אפייה וגם אירובי מבלי לעלות במשקל. בעיתי הגדולה היא שאם אני אופה אני טורפת את דברי המאפה ואז...הופ עולה במשקל.... אני מקפידה ללכת לחדר כושר אבל אתמול למשל כשהכנתי פיצה, אכלתי שלושה משולשים וזה אומר ש..... אעלה במשקל....מעצבן משהו הקטע הזה.... מה את עושה?איך את מצליחה??

ניקי ב

New member
אני יכולה לענות?

לא צריך להגזים בשום דבר. אפשר לטעום הכל אבל לא להגזים. פיצה מספיק משולש אחד, מוסיפים ירקות בצד ולא טורפים 3 משולשים.

אירובי

New member
עונה גם לשאלה

אני לא עולה במשקל, בגלל שלרוב אני לא ממש אוכלת את מה שאני עושה. אם כן אז רק חתיכה קטנה. אני יודעת שאצלי העניין של האוכל והקלוריות הוא קיצוני ולא לטובה. אבל ככה אני.. כמו כל דבר בחיים צריך לדעת לאזן, קצת מכל דבר זה הפתרון הנכון. לאכול עוגייה, שתיים ולא חמש, כי באמת לשאר העוגיות יהיה את אותו הטעם. (נכון טעם טעים מאוד מאוד
) אבל כל עוד את עושה ספורט זה כבר נקודת יתרון בשבילך. ספורט זה בריאות.

למעלה