חדשה פה

Jazz Singer

New member
חדשה פה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם, אני עדי ואני מכורה למשפחת סימפסון
מותר להצטרף?

toreen

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תצטרפי בכיף החקירה תבוא בהמשך

toreen

New member
אהם אהם.. החקירה

כמה זמן את כבר צופת סימפסון מה הפרק/ים האהוב/ים עלייך מה הדמות האהובה עלייך אנשים אחרים מתכבדים להוסיף שאלות נ.ב. אהבתי את החלק הראשון בהודעה האישית שלך XD

Jazz Singer

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

* המממ.. אני צופה במשפחת סימפון שנים, קשה לשים אצבע על זמן מדוייק. * מאד אהבתי את הפרק ליסה בורחת מהבית ומתחבאת במוזיאון אבל יש עוד מלא פרקים טובים * הדמות האהובה עליי היא בארט, אני פשוט מתה על השטויות שלו. אני גם מתה על מגי, תמימה ושובבה יחדיו. (שמחה שאהבת את החתימה)

Jazz Singer

New member
לספר על עצמי..

בכיף. אז כמו שאמרתי, אני עדי. אני בת 24, היום סיימתי את שנתי השלישית והאחרונה באוניברסיטה (רק עוד כמה מבחנים). לראות טלויזיה אין לי יותר מדי זמן אבל אני מקפידה (או לפחות משתדלת) לשבת בכל שבת ב19:00 מול ערוץ אחד ולראות משפחת סימפסון. מה עוד אוכל לספר עצמי? אתם מוזמנים לשאול כל מה שבא לכם.

AlBundy

New member
היי היי!

ברוכה הבאה! לא רק שמותר לך, את אפילו מוזמנת להצטרף. הפורום הזה צריך אנשים חדשים.

selotape

New member
ואת במקרה...זמרת ג'אז?

כי לא תזיק לנו אחת לפורום... נעים מאוד! מה למדת לומדת תגידי...שווה לי לעשות פסיכומטרי בין י"א לי"ב? ואם הבחירה היא בין לעשות פסיכומטרי לבין לטוס לשוודיה?

Abibu

New member
../images/Emo45.gif

כאחד שעשה את זה, אני לא רוצה להגיד שאני מצטער (כי עשיתי תוצאה של 612 בלי ללמוד כלל שזה יפה + פטור באנגלית), אבל ממש לא השקעתי וממש לא היה אפשרי ללמוד גם לזה וגם לבצפר יחד. זה נתקע לך באמצע, ואתה גם נשאר הרבה פעמים עד שמונה בערב בבצפר, שלא לדבר על לקום בחופש הגדול בשמונה בבוקר. קיצר, ותר. תעשה לפני הצבא (אחרי י"ב) או אחרי.

Jazz Singer

New member
אכן זמרת ג'אז

לומדת מוזיקה (מסיימת עכשיו תואר ראשון) אני עשיתי פסיכומטרי בין י"א לי"ב ולמרות שקיבלתי ציון טוב... סע לשוודיה

למעלה