חדשה פה...

pussycatx

New member
חדשה פה...../images/Emo9.gif

שלום לכולם... אם אפשר שאלה - איך הופך מאסטר לכזה? מה צריך לקרות מצד הסאבית על מנת שיהפוך למאסטר שלה?

princeOFdream

New member
ברוכה הבאה...

איך הופך מאסטר לכזה? אני מאמין שהוא צריך לכבוש את הסאבית... אבל לרוב האנשים מפשטים לעצמם את הדברים כשאין להם סבלנות, ולרב אין להם ולכן, הדבר פשוט נעשה בהיכרות וקבלת היחסים של שליט ונשלטת על שני הצדדים מראש ובידיעה שכלתנית מהירה. ללא העניין היותר מסתורי ולא ידוע של הכיבוש, שפתאום הסאבית שמה לב שהמאסטר השתלט עליה והיא רוצה בכך- כפי שאני מאמין שצריך להיות.

princeOFdream

New member
אתם מכירים כבר?

אם כן, את צריכה לדבר איתו על זה. יכול להיות שהוא מתבייש, יכול להיות שהמאסטר הספציפי הזה לא מעוניין בך... יכול להיות שהוא חדש בנושא ואת ממהרת מדי בשבילו. אם אתם מכירים, אז תדברי איתו על זה... אם לא, אז זה אומר שעדיין לא מצאת את הבחור הנכון.

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

לכל שאלה תשובה מאת יצחק לבנון המאסטר נולד כזה, כמו שהסאבית נולדה סאבית. על מנת שיהיו יחסים בינהם, צריך להפגש להקשר (תרתי משמע) ולגלות את הגבולות של עצמך שיהיה בהצלחה

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

תשאלי שאלות ספציפיות ואני או כל חבר אחר בפורום נשמח לענות אם נוכל. בכל מקרה עד שזוד (מנהל הפורום) יגיע יש לנו מקרר כל טוב שתיה ועוגהעל חשבון הפורום. ונשמח לשמוע קצת על עצמך (או שתמלאי קצת את הכרטיס שלך)

pussycatx

New member
מצטערת...

אני מניחה שאני עדיין מאוד מבולבלת... אני ארגע קצת ואז אתחיל לשאול שאלות
לכולם

Z o d i a c

New member
למה אתה רומז?

שאני שמן? זה מה שאתה רוצה להגיד לי?? שיש לי קיבולת של חור שחור?? זה מה שאתה רוצה להגיד???
ננררריייססססההההההה!! תביאי את השוט!! מישהו כאן הולך לעבור סדנת חינוך קצרה אצל אבא זודיאק!

princeOFdream

New member
אני מעריך את הבחירה שלך...

לדעתי אייבורי בהחלט צריך כמה שיעורים... אבל זאת רק דעתי אתה יודע... *חיוך זדוני*

sapirac

New member
../images/Emo142.gifברוכה הבאה

לי אישית ניראה שנולדתי עם זה לא רכשתי את צורת החיים הזות בשום מקום. מרגישים את זה בפנים.. נשמח לראות אותך כאן איתנו. אריק

Z o d i a c

New member
ברוכה הבאה יקירה ../images/Emo20.gif

איך מאסטר הופך להיות כזה? זה כמו לשאול איך גבר הופך להיות הומו. (כל אחד ועולם הדימויים שלו..) זה משהו שתמיד נמצא בפנים, ורק מחכה למשהו האחד שיוציא אותו לאויר העולם ויעזור לו להתפתח.

pussycatx

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים...../images/Emo23.gif

עדיין מבולבלת, ולכן אקח לי פסק זמן, ואחזור בהמשך... רק טוב ועונג לכולם

למעלה