חדשה פה...

• פותח הנושא ORIKA
  • פורסם בתאריך

ORIKA

New member
חדשה פה...../images/Emo66.gif

היי לכולם... אני אור עוד חודשיים 19 שבועיים לפי הגיוס אני אוהבת לטייל בארצנו המדהימה כבר הספקתי לטייל מעט בעולם: גרמניה-אוסרטיה-שוויץ, צרפת, לונדון, פולין, תורכיה, קפריסין... אבל הטיול שאני באמת מחכה לו זה עוד שנתיים אחרי השירות המסע שלי לדרום אמריקה. כבר יותר מחצי שנה אני לא מפסיקה לחלום על זה, קראתי כבר המון ספרים, ראיתי המון אתרים בנושא אפילו הוצאתי חומר על מקומות מסויימים. אני כבר יותר את המסלול שלי בעל פה בקיצור...הבנתם את הראש שלי...נראה לי שהפורום הזה קצת מתאים לי ואני משתגעת כל פעם שאתם מפרסמים תמונות מדרום אמריקה-פשוט מדהים אז במקום להמשיך לזיין לכם ת'שכל...אני בסך הכל מנסה להגיד תמשיכו לטייל אנשים

ashmash

New member
שמחכים למשהו

שנתיים יכולות להראות כמו נצח. שיהיה לך שירות קל ותתכנני את הטיול טוב טוב, כי יש לך הרבה זמן לתכנן אותו...

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה בצבא, גם שם עוברים חוויות מדהימות, נסי להנות גם מזה, אולי אפילו תזכי לטייל בשרותך ברחבי הארץ, כמו שקורה הרבה פעמים. נצלי את ההזדמנות לפתוח את העיניים למה שמתרחש מסביב, זה תרגיל טוב לקראת הטיול :)(מקומות, אנשים, סיטואציות שלא תמיד בחרנו בהן...) ועד אז, תהני לך מהפורום ואולי תגלי עוד יעדים מעניינים, בהצלחה ללי

Ferrari

New member
אז מה דרום אמריקה אהה..

ואללה אחד המקומות היפים בעולם! גם אני חולק את אותו חולם איתך אור! הבעיה שלי זה שישי לי עוד 6 שנים לתת מהחיים שלי לצהל! יענו עוד שנה לימודים עוד 3 שנים סדיר ואז שנתיים קבע, אבל כמו שאמר לי פעם אדם מאוד חכם אם אתה כל כך רוצה את תמיד תשיג! רק תתכנן טוב! אז לי ולך יש הרבה שנים לתכנן את הטיול... בכל אופן ברוכה הבאה לפורום ואם יש לך תמונות או סיפורים מעניינים אז דברי חופשי כי לזה אנחנו כאן! דרך אגב מאיפה את?

ORIKA

New member
../images/Emo8.gifסחטיין אנשים...

תודה רבה לכולכם על התגובות אני בטוחה שאני אהנה למרות שאני לא רוצה לצפות יותר מדי-כי כמו שאומרים "כגודל הציפיות כך גודל האכזבות" בקיצר בקשר לשירותי הצבאי אני לא בטוחה שזה יהיה כל כך תקופה בחיים כי אני משרתת קל"ב מכיוון שעלי להתאמן יום יום...ולמי שעוד לא יודע אני רוכבת על סוסים באופן תחרותי אז אני מתאמנת די הרבה
אני מאזור חיפה מטיילת הרבה בארץ בעיקר בצפון(בשלג ברמת הגולן) ובינתיים אני סתם משתעממת לי מדי יום אני בטוחה שכל זה בטח לא מעניין אותכם אבל שיעמם לי ולא ידעתי מה לרשום לכם אז תהנו והמשך יום מהנה לכולכם(לכו לשלג
)

syair

New member
שלג

אני הייתי ביום חמישי בגולן. אמנם בסוף לא בניתי
, מכיוון שאחרי שקנינו את הציוד (ירקות, פירות) התחילה סופת שלג/גשם, ונהיה קר. צילמתי את הפלא (השלג), ויש כבר כמה תמונות, אבל חצי כמו תמיד עדיין בסרט שבמצלמה. מישהו פה שאל לפני כמה ימים על טרקים בשלג, וממש חבל שאי אפשר לממש את זה בארץ.

למעלה