חדשה פה

חדשה פה ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

תקבלו אותי יפה?
גמרתי כבר את הספר ה - 6 (לפני 3 ימים) וקראתי כבר מזמן את כל שאר הספרים

פרטים הממ...../images/Emo39.gif

אולי אני מבוגרת מדי לפורום? אני בת 24 (כפול הגיל שלך, אבל צעירה ברוחי) מאוד אוהבת ספרי הארי פוטר וגרה בערך באיזור ירושלים. רציתי לשאול משהו בקשר למשהו שדמבלי אמר בספר - 4 , אבל נראה לי שאשים את זה בשירשור נצל"שים

eaz1514

New member
אין גיל להארי פוטר ../images/Emo28.gif

אני בת 49 וסיימתי לפני כמה ימים את הספר השישי. אני מוכרחה להגיד שקצת התאכזבתי, לא היה מספיק מתח בספר וקראתי אותו כל כך מהר לעומת ה-5 לפניו! נראה לי שהרעיון די מיצה את עצמו. בכל מקרה אני מחכה לספר ה-7 בתקוה להתפטר כבר מוולדמורט הרשע. * * מ-5 הספרים הראשונים מאוד נהניתי. והמלצה לאלה שיכולים: לקרוא באנגלית כי התרגומים לעברית מזעזעים. רק את הספר ה-4 יש לי בעברית וממש הצטערתי שלא קניתי באנגלית.

J Halliwell

New member
היי

מזל טוב על סיום הספר השישי, מקווה שנהנת. קוראים לי ג'ייק, תהני בפורום

2 Mיכל

New member
אהא../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה. אני מיכל, בת 17 בערך. השתלבות נעימה ומהירה

your avi

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני אביטל, בת 15, מקליפרוניה. ברוכית הבאית. וקראתי קודם שאת פוחדת שאולי את "מבוגרת מידי לפה", אז את לא. היה איזה שירשור שאחד בן 21 פתח ושאל אם הוא מבוגר מידי, וגילינו שיש אנשים בני ארבעים וחמישים שקוראים הארי פוטר. ופה בפורום כולם מוזמנים! אנחנו פורום מאוד נחמד בכללי... באמת.

תודה+ הצעה עם אפשר

לחלוטין מקובל עלי שמוחקים הודעות עם ספוילרים שאינן מסומנות, אבל אני מניחה שקורה לפעמים שעם כל הכוונות הטובות, מתפלקת לה הודעה עם ספוילר שלא סומנה בטעות. האם יש באפשרותכם לשלוח במסר אישי את תוכן ההודעה שנמחקה, כדי להקל על השיחזור?

למעלה