חדשה פה

אונה

New member
חדשה פה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כבר מזה זמן אני עוקבת בפורום הזה ובאחרים ולומדת הרבה. אבל בעיקר לומדת לא להתייאש למרות שהיום עוד פעם הגיע זה שאנחנו לא מחכות לו ועוד פעם הייאוש והמה יהיה ועוד חודש עבר.. אנחנו כבר שנתיים מנסים והחודש היינו בהפסקה של הכדורים ונתחיל זריקות. אנחנו מהלא מוסברים ולפעמים הייתי רוצה שתהיה לנו איזו בעיה ספציפית כי אז לפחות יודעים מה קורה ולא מנסים כל מיני דברים שלא בטוח שהם יעזרו או שהם מתאימים בכלל. אבל לפחות לקרוא על תוצאות חיוביות אצל אחרות (בינתיים... )נותן פתח לתקוה שגם אצלי זה יקרה

ינסון

New member
ברוכה הבאה

אני שמחה להיות הראשונה לברך אותך על ההצטרפות.. ומקווה שהשהות שלך עימנו תהיה מה זה קצרה.. קצרצרה... יש לנו שכנות נחמדות בפורום שקרוי הריון אחרי טיפולים.. אני מקווה שתעברי לשם לשהות ארוכה יותר!!!! 9 חודשים ליתר דיוק... בינתייים, אנחנו פה... ושוב ברוכה הבאה..יונת

מיכל ק-ש

New member
אונה

קודם כל - ברוכה הבאה. מקווה ששהותך כאן תהיה קצרה ונעימה. שנית - מצטערת על המחזור שהגיע. כנראה שזה לא יום מוצלח עבור בנות הפורום, ותיקות וחדשות כאחד. גם אנחנו היינו במשך שנה ו-7 חודשים עד לצילום הרחם "לא מוסברים" וזה נורא מתסכל. האם עברתם את כל הבדיקות? איזה טיפולים כבר עשיתם?

אונה

New member
תודה לכולן

עשינו הכל.. צילומ רחם שתי בדיקות זרע והכל תקין שלושה מחזורים של איקקלומין ואח"כ עברנו למומחה שנתן איקקלומין+דקסמטוזין ואיקקלומין+אסטרופם במינונים שונים ונאדה. רירית הרחם קצת דקה ועובתה ע"י הכדורים וכלום. כבר חשבתי שהנה החודש בלי כלום נצליח ועוד פעם הנפילה הזו..לפחות הרופא מקסים והמפגש הדו-שבועי איתו לא מכניס אותי לדכאון אלא להיפך אבל מה לעשות ובינתיים כלום לא עוזר?

רומי 007

New member
פרחים להצטרפותך../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo143.gif

מקווה שתמצאי כאן בית חם ומסלול המראה נוח לפורום השכן

אופה1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה אונה היקרה, מקווה שפה תמצאי את הפינה לפרוק את כאבך, פה אנו מנסים לעודד ולתמוך ולתת קצת מהידע שלנו, אני גם חדשה פה אבל חייבת לומר שמהרגע שהצטרפתי רק דברים טובים קרו לי יש פה הרבה הבנה תמיכה ועזרה וגם אהבה מאנשים שלא מכירים אותי בכלל. אנחנו נמצאים גם בצ´ט של פוריות כמעט כל ערב בסביבות 21:00 אני נמצאת אפילו לפניי את מוזמנת לבקר שם. מקווה שלא תשהי איתנו הרבה זמן.

אונה ברוכה הבאה../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

גם אני מהלא מוסברים שהכול אצלם מושלם אבל רק הריון חסר אחרי מחזור אחד של איקקלומין הרופא החליט שצריך לחכות עוד קצת אז אני אפילו נטולת הורמונים. ונכון שזה נורא מעצבן לדעת שהכול מצויין ולא להצליח אבל הרופא שלי כול הזמן אומר שהסבירות של הלא מוסברות להצליח היא כול כך גדולה שהינה זה כבר מתקרב. שהיה קצרה לך המון כוחות נפש וחיזוקים אנחנו עוד נגרש את המכשפה הזו לפחות ל9 חודשים שחר

ברוכה הבאה אלינו לפרדס

מקווה שבקרוב תנוחי תחת עץ מלבלב בפורום הריון אחרי בתור בלתי מוסברת מותשת ומיואשת אני מאוד מבינה את הרגשתך בהצלחה גדולה גדולה זוהרה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ומאחר והאביב בפתח- אני מקווה שתהיי בין העוזבות במהרה לפורום הריון. לא מוסברת זה באמת מונח מתסכל, אבל לא מוסברת לא אומר שבאמת אין בעיה, רק שלא ידועים מה היא (מה שמגביר את התסכול). את יודעת מה, אז יהיה לך הריון לא מוסבר, וילד מוסבר מאוד
, מתאים לך? שיהיה רק בהצלחה, נועם

כמוני כמוך - ברוכה הבאה (בינתיים)

האמת אני גם די חדשה בפורום בכלל ובאינטרנט בפרט. גם אני כשגילתי את הפורום, לאחר קצת היכרות עם האינטרנט (קצת באיחור) ראיתי כמה חם בפורום זה ולכן גם אני נכנסתי אמנם מעט ועם עזרה ולכן כך שמי, בזכות התמיכה הרבה שקראתי כאן בפורום. מקווה שפורום זה ידלל מאוד עד לשום דבר.
זה למדתי רק אתמול
ובאמת יש לי שאלה לכולכן/ם - איך אתן/ם מספיקות/ים לקרוא את כל ההודעות, לי אין מחשב בבית לכן אני נכנסת בעבודה וזה יוצא בקושי פעמיים ביום, וכבר יש כל כל הרבה הודעות ותגובות וכיו"ב. אני לא מספיקה לקרוא, למרות שכל כך הייתי רוצה, אז איך אפשר????? ממני ד.

רחלי*

New member
אונה יקרה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה ומקווה שהצאתכם לשלום יהיה מהיר ובקלות. גם אנחנו מהלא מוסברים ומנסים שנתיים וחצי . אני חושבת שמרב שאנו לא מוסברים מתאמצים למצוא משהו גם אם הוא סתמי ומאשימים את זה- גם אני הייתי שמחה לדעת מה הבעיה אבל אולי זה שאין בעיה מבשר שבאמת אין בעיה אלא סתם משהו טפשי וזה יגיע בקרוב קרוב..

אולה *

New member
ברוכה הבאה, אונה!!! ../images/Emo20.gif

בהצלחה רבה ומקווה שלא תשארי איתנו לאורך זמן.

למעלה