חדשה פה...

corina5

New member
חדשה פה...../images/Emo163.gif

לא ארגנטינאית...אפילו לא קרוב לזה. טוב אולי ארגנטינאית בנשמה (אבל גם קצת ברזילאית...חצי חצי), אני חלק מהתופעה הזו של אלו שאין להם שום קשר גנטי לתרבות הלטינית,אבל היא זורמת להם בורידים/עורקים וכל הנימים... סתם הזדמן לי לקרוא פה קצת ונראה לי אחלה... ד"א-מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא שמות שירים/מבצעים מכל מיני טלנובלות? que tengan buen sabado todos... gracias

אלון 58

New member
Gracias y bienvenida../images/Emo24.gif

את בערך כמוני ע"פ התאור שלך בנושא ארגנטינה(למעט הקטע של ברזיל...),כשאת מתכוונת למבצעי שירים מטלנובלות,את מתכוונת למקוריים?אם כן,אצלי יש משהו,ולא רק מארגנטינה,גם גרסאות ישראליות יש אצלי קצת,אשמח לשמוע מה את מעדיפה. דרך-אגב,יצא לך כבר לטייל בדרום-אמריקה?

corina5

New member
si claroooo../images/Emo2.gif

המתנה הכי גדולה שנתתי לעצמי בחיים! הייתי שם 4.5 חודשים (ממש כלום) בעיקר בברזיל וארגנטינה,גם בסלאר בבוליביה ובפוקון צ'ילה. נורא נורא מצטערת שלא יצא לי להיות בפרו וקולומביה (בטיול הבא ב"ה) עברו כמעט שנתיים וזה עדיין פצע פתוח... בעקרון רוב המוזיקה שאני שומעת זה בספרדית ופורטוגזית, אני פשוט מחפשת שירים יפים ששמעתי בטלנובלה sos mi vida ולא הצלחתי למצוא אותם... אני שומעת המון אלחנדרו סאנז,בסילוס,שאקירה,דוד ביסבל (אפילו הייתי בהופעה שלו בבואנוס!נדמה לי שזה היה בגראן רקס),חולייטה ונגאס,טליה,דניאלה מרקורי,"revelacau",דייגו טורס ועוד הרבה שבטח שכחתי...

אלון 58

New member
מצבך טוב משלי...,

הייתי שם רק כשבועיים-וחצי לפני מעט יותר משנה(דרך העבודה,בברזיל,פרגואי וארגנטינה,כולל הדרום הרחוק של פטגוניה). חלק מהאמנים שציינת מוכרים לי,דייגו טורס מופיע אצלי באיזה סרטון וידאו בידורי מוקלט מהטלויזיה הספרדית(TVE),טליה "מיוצגת" אצלי בעיקר באמצעות
-DVD עם וידאו-קליפים מפורסמים שלה,שרכשתי אותו דוקא באמסטרדם,הולנד,ויש עוד.

corina5

New member
כמה געגועים...

אני תמיד אומרת לעצמי שאחרי התואר-נוסעים שוב

אלון 58

New member
לא יודע אם יצא לפועל,אבל...,

רוצה לתכנן נסיעה לשם עם הבת שלי,בעוד כשנתיים ו-4 חודשים תהיה בת 12,וארצה שנעשה לה את טיול בת-המצוה בארגנטינה,ומה שהבנתי ממכריי שם,אחרי פגישתי עמם שם בדצמבר 2005,הם גם ישמחו להכיר אותה(אני בספק אם אשתי תרצה להצטרף),אקוה שיצא לפועל.

כרוני

New member
ברוכה הבאה קוריני

1) "אני חלק מהתופעה הזו של אלו שאין להם שום קשר גנטי לתרבות הלטינית, אבל היא זורמת להם בורידים/עורקים וכל הנימים..." - כאילו לא שמעתי את המשפט הזה חמש עשרה פעמים..... 2) "אני שומעת המון אלחנדרו סאנז, בסילוס, שאקירה, דוד ביסבל..." - עוד מילה אני אומר לך מה אכלת אתמול בבוקר.... 3) "עברו כמעט שנתיים וזה עדיין פצע פתוח..." - הפוסל במומו פוסל....

כרוני

New member
ROSE יש קילמס בכפ"ס - בהזדמנות

הראשונה הולכים לבדוק מה קורה שם. אתה זוכר כמה הפכתי את הארץ למצוא קילמס למסיבת בשר-מולדת שלי ......????.

rosedal

New member
אתה יודע מה אתה חייב לנו

וזה לא קילמס. אז בבקשה? אפצ'ילומומיאוווווו

למעלה