חדשה פה. מסכימה איתכם לגבי המחירים. ועוד אני גרה אי-שם בצפון! הקיצור, בלאגן. והכיסים ריקים...
ג גן כתום New member 6/6/02 #1 חדשה פה. ../images/Emo163.gif מסכימה איתכם לגבי המחירים. ועוד אני גרה אי-שם בצפון! הקיצור, בלאגן. והכיסים ריקים...
חדשה פה. ../images/Emo163.gif מסכימה איתכם לגבי המחירים. ועוד אני גרה אי-שם בצפון! הקיצור, בלאגן. והכיסים ריקים...
Y yellow cheese New member 6/6/02 #2 היי גן כתום וברוכה הבאה../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif קבלי בחום את החיבוק המסורתי של חברי הפורום החדשים .. מקווה שתהני פה עד כמה שאפשר.. ואגב..בחתימתך.. "השתיקה שלי- זו הצרחה הכי גדולה שבי"... מקווה שלא הרגזתי אותך עם התיקון.. תהני
היי גן כתום וברוכה הבאה../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif קבלי בחום את החיבוק המסורתי של חברי הפורום החדשים .. מקווה שתהני פה עד כמה שאפשר.. ואגב..בחתימתך.. "השתיקה שלי- זו הצרחה הכי גדולה שבי"... מקווה שלא הרגזתי אותך עם התיקון.. תהני
V VengaGirl New member 7/6/02 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ואם אני לא טועה גן כתום זה משהו בלשון...(ואם לא אז יש לי תרוץ..ממתי אני בכלל יודעת לשון??)
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ואם אני לא טועה גן כתום זה משהו בלשון...(ואם לא אז יש לי תרוץ..ממתי אני בכלל יודעת לשון??)
ג גן כתום New member 7/6/02 #5 זה משהו... משהו בלשון שאני לא ממש זוכרת.... לא הצד החזק שלי וזה גם השם יוצר שלי בבמה.
ק קרמבואית©1 New member 8/6/02 #10 חחח.... בדיוק למדנו על זה בלשון אני תכף אגיד לכם מה זה ... אוקיי... גן כתם זה קשור למפיק.. ג- גבה נ- נגה כ- כמה ת- תמה מ- מהמה וכל ה-ה בסוף זה עם מפיק... לא חשוב סתם היה לי משעמם....
חחח.... בדיוק למדנו על זה בלשון אני תכף אגיד לכם מה זה ... אוקיי... גן כתם זה קשור למפיק.. ג- גבה נ- נגה כ- כמה ת- תמה מ- מהמה וכל ה-ה בסוף זה עם מפיק... לא חשוב סתם היה לי משעמם....
מ מלאך בגן החטאים New member 7/6/02 #7 ברוכה הבאה!!!!!!!!!! יווו ברגע שראיתי את השם שלך זה הזכיר לי את השיר גןו סגור של יונתן גפן (לא של ערוץ הילדים אני שונא את החיכוי הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ברוכה הבאה!!!!!!!!!! יווו ברגע שראיתי את השם שלך זה הזכיר לי את השיר גןו סגור של יונתן גפן (לא של ערוץ הילדים אני שונא את החיכוי הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!)
K KoKolita New member 7/6/02 #8 הכבש השישה-עשר שולט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif