חדשה פה

M us2 La

New member
חדשה פה../images/Emo140.gif

אז שלום ושלומלום לכווווווווווווווווווווולם! אז ככה אני די חדשה פה בעסקי הפורומים... אבל גיליתי שזה די מגניב.... אז שוב שלום ושלומלום לכולכם!

היי נשמה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חכי עכשיף אני אציף אותך ב-
... חעע...טופ נו הבנת את הקטע... ברוכה הבאה...

M us2 La

New member
תודה תודה!

שלומלום לך אחות שלי... תראי אין לי בעיה עם מטורפות להיפך אני בעצמי קצת מסטולה..(לפי השם...) אז ככה אני פשוט שונאת שקוראים לי נשמה!!!!!!!! בעעעעעעעעעע זה מחליא אותי.. [מסטולה כבר אמרתי?!?] טוב אז באמת באמת תודה רבה על הקבלת פנים המגניבה הזאתי... ושוב תודה רק אל תקראי לי יותר ככה אפפעם!

יש לי עכשיו בעיות עם זה... אז הנה

ההמשך ממה שכתבתי...: טופ אני חושבת שהבהרתי את עמדתי...חעעע אז אני עכשיו הולכת... כן כן מה לעשות אבא... רוצה את המחשב...עוד פעם... מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי מתי יהיה לי מחשב משלי
עיזבו... "לילה טופ..." (תמיד אפשר להתגנב ב-1:00... מתי שאבא יושן...חעעע... זה מה שאני תמיד עושה...
)

I am a freak

New member
../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה... גם אני חדש....
הייתי חבר בפורום הזה דיי מזמן... אבל- התחילו כאן כמה בעיות אז עזבתי.... אני מקווה להתחיל לכתוב כאן שוב... ולעזור לאנשים... (4u) הפריק.

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשלומניינים../images/Emo35.gif

אני הילה בת 15 מטבריה,ואלקקקקקם
מקווה שתהני פה בפורומינו

Mister Matrix

New member
שלום לך!!!!!!../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אני גם חדש פה (חלק מכירים אותי וחלק לא) בכל אופן נעים להכיר אבל לא סיפרת לנו בת כמה את ומאיפה? אז ברוכה הבאה! ~צ'או בינתיים~ הלכתי ללמוד

למעלה