חדשה פה =] שלום, אני שירן, 16 וחצי, לסבית :). מקווה להשתלב, ותמיד מחפשת להכיר ^^.
S sh00sha New member 28/4/07 #1 חדשה פה =] ../images/Emo13.gif שלום, אני שירן, 16 וחצי, לסבית . מקווה להשתלב, ותמיד מחפשת להכיר ^^.
ט טIcטי New member 28/4/07 #2 ברוכה הבאה P: רק כי רציתי להיות ראשון. [סתם נו, ולנסות להיות נחמד ] הצליח לי?
X x just me x New member 29/4/07 #6 ../images/Emo118.gifזאזווווווווו?!?! ../images/Emo118.gif את לא מחפשת להכיר!!!! הרי את מכירה כבר אותי... סתם בוב. (אממ...אני לא בדיוק בפורום הזה...זה פשוט היה מתבקש.)
../images/Emo118.gifזאזווווווווו?!?! ../images/Emo118.gif את לא מחפשת להכיר!!!! הרי את מכירה כבר אותי... סתם בוב. (אממ...אני לא בדיוק בפורום הזה...זה פשוט היה מתבקש.)
M MAsterpieCE RastA New member 30/4/07 #7 תשימי תמונה אבל, למה סתם להצטרף לפורום בלי תמונה אוף איתך;[ סתם, היי מה קורה. [שימי תמונה אה]
כ כל האהבה במלואה New member 1/5/07 #9 רררררפיקי החלטת לצאת מהארון?:] סתם ברוכה הבאה שירן תהני כאן אני אורפז
ר ר פ י ק י י New member 5/5/07 #13 ../images/Emo85.gifלא קשורה פשוט אורפז לא מפסיקה לחשוב עליי מאמי אמרתי לך שאני לא בקטע...סורי=/
ל ל י ג ל ו ש י New member 5/5/07 #14 חחחחח כפרעלייך שירן... ../images/Emo23.gif רואים אותם בל"ג בעומר?!
כ כל האהבה במלואה New member 6/5/07 #16 כן שירן אחרי ההודעה הזאתי אני בהחלט גם כבר לא בקטע והאמת שגם החביתה מקודם עולה לי
ל לב מפלסטיק17 New member 3/5/07 #11 ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif קצת באיחור, אבל אני תמיד בדילאיי.. נעים מאוד..אני נוף.. תהני פה וכאלה..
ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif קצת באיחור, אבל אני תמיד בדילאיי.. נעים מאוד..אני נוף.. תהני פה וכאלה..