חדשה פה

Hurthing 4 you

New member
חדשה פה../images/Emo13.gif

מה המצב אני מור בת 17 מת"א ראיתי אמריקן איידול מעונה 4 בערך תאמת רק תפרק האחרון שכארי זכתה איכשהו שמחתי שזכתה במקום בו:| אפילו שלא אותם ממש שרים חוץ מכמה שירים בפינאלה בכל מקרה.. העונה החדשה ממש מעצבנת אותי (סנג'איה או איך שמאייתים תשם שלו והיילי *מקיאה*) המועדף עליי הוא וודאי כריס ריצ'רדסון look a like ג'סטין טימברלייק אין לי שליטה על זה הוא כזה סקסי ברמות עצומות
מהבנות אין לי לא יודעת לא עושות לי כלום השנה.. היחידה שאני מביאה לה קרדיט זאת מלינדה-קול עצום אבל לא יודעת מה גם אם נגידד שתנצח מה שבטוח לא יהיה לפי דעתי היא לא תמכור כל כך הרבה דיסקים כמו בלייק וכריס הם יותר מושכי קהל זה לפי דעתי*לא להתנפל עליי*

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif!

כריס ריצ'רדסון אכן וואו, למרות שבלייק הוא הפייבוריט שלי מהבנים. אני בטוחה שתהני בפורום

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום

אני צליל נעים מאוד תעשי חיים

yobalit

New member
אל תזכירי לי

שבו הפסיד, ועוד לבלונדה הזאת :((( אולי הם יותר מושכי קהל, אבל אין ספק שמלינדה היא ברמה אחרת מכל המתמודדים שם, אפילו מלקישה וכמו שרנדי אמר, בעוד שכולם שם עוד צריכים להשתפשף קצת פה ושם היא יכולה ישר ללכת לאולפן ולהוציא אלבום (או משהו כזה :>)

yobalit

New member
אני יודעת...

אבל זה לא משנה את העובדה שהיא בלונדה :)

yobalit

New member
עבורי היא הייתה קצת רובוטית

קול נ-ה-ד-ר, אולי אפילו יותר טוב משניהם אבל כמו שסיימון אמר על זאתי עם השמלה החומה-רובוט, היה חסר לי רגש

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif את בטוחה שאת מדברת על וונזל?

וונזל הייתה זאת שהעבירה הכי הרבה רגש אני חושב מכל המתמודדים בעונה ה5 קארי לטעמי הייתה קצת רובוטית אבל עם קול יותר טוב מוונזל גם אני העדפתי שוונזל תנצח בעונה ה4 כפרעליה ^^ אבל הסיכוי שעוד שחורה תנצח אחרי העונות ה2 וה3 היה די אפסי וגם סיממו סגד לקארי אז זה היה די ברור

yobalit

New member
בטוחה שמדברת עליה

כי אני מנסה להזכר בהופעות שלה ולא מצליחה, זוכרת רק את התגובות שלי והחוסר תגובות שלי אליה בכל מקרה...זה שאני לא זוכרת איך שהיא שרה תמיד קורה לי שכמישהו שר ברובוטיות, לטעמי זה קרה לי בשבועות האחרונים עם זאת השמלה החומה-סברינה אם אני לא טועה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif למה רשמתי 'סיממו'?LOL!

זה היה אמור להיות סיימון

למעלה