חדשה פה... קוראים לי עדי אני בת 12(13 עוד חודש) נכנסתי לפורם דרך קישור שהיה באחד הפורומים
ע עדיד1ש New member 24/3/05 #1 חדשה פה...../images/Emo13.gif קוראים לי עדי אני בת 12(13 עוד חודש) נכנסתי לפורם דרך קישור שהיה באחד הפורומים
חדשה פה...../images/Emo13.gif קוראים לי עדי אני בת 12(13 עוד חודש) נכנסתי לפורם דרך קישור שהיה באחד הפורומים
ס סוודר בסדר New member 24/3/05 #2 ../images/Emo30.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif בפורום,עדי קוראים לי שיר השתלבות והתמכרות נעימה שלי תהני כאן
../images/Emo30.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif בפורום,עדי קוראים לי שיר השתלבות והתמכרות נעימה שלי תהני כאן
• •°•SiMs MaN•°• New member 25/3/05 #5 עדי הHי,זוכרת אותי? חסר לך שלא אני נתתי ת'קישור בפורום סימס {אמרתי חג שמח בשם פורום הילארי דאף} קרדיט וריספקט
עדי הHי,זוכרת אותי? חסר לך שלא אני נתתי ת'קישור בפורום סימס {אמרתי חג שמח בשם פורום הילארי דאף} קרדיט וריספקט
S Sweet Girl 8 New member 25/3/05 #9 ברוכה הבאה..! גם אני חדשה פה... קוראם לי אביגיל ואני בת 13... השתלבות מהירה!!!
ע עדיד1ש New member 25/3/05 #12 שוב תודה וחמוד מאוד אם תצליחי להוציא את הלבן מסביב לאותיות זה יוסיף הרבה..!