כוכבת נולדת2
New member
חדשה פה../images/Emo122.gif
שלום בנות יקרות. מגיעה לפה בעקבות חברה מהפורום. אני בת 43 עם 2 ילדים (לא מתכננת עוד הריונות) וללא עבר ניתוחים או מחלות. לפני חצי שנה בבדיקה גניקולוגית נאמר לי שיש אנדומטריומה קטנה על שחלה ימין ולחזור עוד חצי שנה לביקורת. לא נאמר על מחלת אנדומטריוזיס ולא על דיכוי.
המשכתי לקבל מחזור רגיל עם טבעת. בבדיקה חוזרת נאמר שהציסטה גדלה ויש צורך בניתוח ואף כריתת השחלה. הגעתי לסוריאנו באופן פרטי מאחר והתורים בתה"ש לביקור וניתוח לא קרובים. סוריאנו אבחן ציסטה בשחלה ימין 5-6 ס"מ וניתח אותי אתמול באסותא . בשיחרור אמר "נדבר במשרד" ולא פירט מה ואיך....
במקביל, בתקופה האחרונה התחלתי לסבול מצרבות קשות ביותר עד כדי אי יכולת לאכול כלל!!!!
ביקורים במיונים לקבל מאלוקס, כדורים אחרים כמו אומפרדקס, לוסק, קומנטרולוק לא עוזרים. היום סוריאנו אמר שביקור אצל גסטרו + בדיקת גסטרוסקופיה לא יעזור ושאעזוב כרגע את זה , נדבר עוד חודש בביקורת. אין לי איכות חיים איך אפשר להתעלם???
אני מבולבלת, מותשת מהכוויות והצרבות ותשושה מתת תזונה. אשמח לעזרה. סוריאנו אמר שהניתוח הוא להוצאת אנדומטריומה. * שקיבלתי את הדוח יש "סקירת בטן ואגן" ומתחתיה מצויין שהיתה אנדומטריומה גם בשחלה שמאל 3 ס"מ (סופרייז). וגם מוקדים שטחיים על הסרעפת, רצועות פרינטונאום והאגן. כתוב שיש הדבקויות (לא כתוב איפה או שזה המוקדים?) ושהוא אבחן אנדומטריוזיס ללא ציון דרגה (משנה?). * כל מה שכתוב בסקירה זה מה שנעשה בניתוח? * המשך מעקב אפשרי בבית חולים לא? * והכי הכי חשוב ודחוף. מה עושים עם הצרבות. אני בכללית. למי פונים? גסטרוסקופיה שבוע הבא אפשרי מבחינתי לדעת סוריאנו מיותר. מה דעתכן? תודה לכולן.
שלום בנות יקרות. מגיעה לפה בעקבות חברה מהפורום. אני בת 43 עם 2 ילדים (לא מתכננת עוד הריונות) וללא עבר ניתוחים או מחלות. לפני חצי שנה בבדיקה גניקולוגית נאמר לי שיש אנדומטריומה קטנה על שחלה ימין ולחזור עוד חצי שנה לביקורת. לא נאמר על מחלת אנדומטריוזיס ולא על דיכוי.