חדשה פה

anatabba

New member
חדשה פה../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

שלום לכולם כבר כמה זמן אני עוקבת אחרי הפורום ולמרות שעד היום לא השתתפתי מאוד עזר לי לקרוא ובעיקר להבין שאנחנו לא לבד בסיפור הזה. החודש אנחנו בהפוגה מכל ההורמונים שלקחתי ועוברים לשלב הבא של זריקות.אני אפילו עוד לא יודעת בדיוק מה נצטרך לעבור, בשבוע הבא יש לי את המפגש הדו-שבועי עם הד"ר..אנחנו נמצאים בקטגוריית הלא מוסברים ולפעמים אני חושבת שאולי היה עדיף שתהיה איזושהי בעיה מוגדרת שינסו לפתור אותה ולא סתם לגשש באפילה השבוע יש לי יומולדת ואני בת 33 וזה מכניס אותי קצת ל
כי כבר חשבתי שאהיה לפחות בהריון אם לא איזה תינוק קטן וחמוד במיוחד שכולם סביבי כבר ילדו וחלקם אפילו כבר בסיבוב השני.אז נכון שאני מאחלת לכל חברי הרבה ילדים ובקלות אבל אי אפשר שלא לחשוב למה דוקא אני...

אולה *

New member
שלום וברוכה הבאה!!! ../images/Emo20.gif

תנוחי טוב בהפסקה ותעזבי אותנו מהר לטובת פורום הריון!!!
אולה

ינסון

New member
ברוכה הבאה

ראשית, ברוכה הבאה, מצאת את המקום המתאים... זוהי משפחה חמה, אוהבת ותומכת.. ואני תקווה ששהייתך עמנו תביב קצרה.. ותעברי חיש מהר אל הפורום השכן... גם אני מהלא מוסברים ומחפשת את ההסברים המון המון זמן.... תגלי שלמרות הקושי אנחנו מוצאות איזה מקור כוח וממשיכות הלאה... וכמעט כולנו תכננו שבנקודת הזמן הזו כבר נהיה הורים, וכולם סביבנו כבר הורים (גם לילד מס´ 2) אבל אנחנו פה, מנסים ומתנסים מקווים ומצפים...ובעיקר פשוט ממשיכים... כי בסוף אנחנו נצליח! זהו, עד שתגיעו, אנחנו פה כדי לתמוך, לבקשיב, לעזור, לעודד... סוף שבוע נעים, יונת

ענת אבא (?) ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לבית חם. גם אני בלא מוסברים, בת 41, ועדיין אופטימית עד הסוף. מקווה שזה מעודד אותך.

טביקאט

New member
ברוכה הבאה!

הגעת למקום הנכון. מקווה שתצאי ממנו למקום יותר טוב בקרוב! תהני בהפסקה! טביקאט

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ימים הולדת, ימינישואין וחגים הם תמיד ימי הרהורים נורקבים. ימים של חשבון קצר למדי, כך וכך חודשים/ימים מאחורינו, ובטא נמוכה מעשר. בזה מתחיל ונגמר החשבון, שדי מוריד את מצב הרוח. אבל למרות שלא בחרנו בדרך הזאת, אנחנו יכולות לבחור באיכות הדרך. לתת לעצבות את הכבוד המגיע לה, אבל לא להרשות לה להתנחל אצלנו. לאהוב את עצמנו למרות הכל, ובגלל הכל, ולחתור בכל הכוח קדימה. אני מקוה שבקרוב נפרד ממך לשלום ונעביר אותך לפורום הריון. שיהיה
נועם

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תהני מההפוגה כמה שיותר אני מבינה שזה מטריד להיות "לא מוסברים", אבל אני יכולה להגיד לך שאצלי יש בעיה מוגדרת ולמרות זאת אין לה טיפול מוכח...אז לא תמיד זה כל-כך משנה. שיהיה לך המון
בהמשך

ברוכה הבאה וים הולדת שמח../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

מבינה נורא אבל למרות הכול תחגגי את היום הולדת הכי שרק אפשר... בזמן ההפסקה תאספי את הכוחות תנשמי עמוק ולדרך עד היום הולדת הבא כבר יהיה לך את האחד/ת/ים שלך. מאחלת שבמהירות בינתיים תבלי לך איתנו חזקי ואמצי והמון מזל טוב שחר

רומי 007

New member
ענת - מזל טוב ובהצלחה!../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif

למעלה