חדשה פה... צריכה עזרה

שישושון

New member
חדשה פה... צריכה עזרה

שלום רב. אני מעוניינת לעזוב את עבודתי ולהקים דוכנים. הבעיה שלי היא שאני לא יודעת במה להתמקד- אני מכינה תכשיטים (מחרוזים בעיקר), מזוזות וחמסות, שלטים לדלת (לילדים בעיקר) ועוד. ההתלבטות שלי היא מה מהמוצרים הבאים ילך הכי טוב, ואולי בכלל עדיף לי למכור דברים מיובאים? מה אתם יודעים מנסיונכם בדוכנים?

עצה קטנה

שלום לך, אם חשבת להתפרנס אך ורק ממכירה בדוכנים, וותרי כרגע על הרעיון. זה לא זמן טוב. חכי עד שהמשק יתאושש, והמצב הכלכלי ישתפר......... ואח"כ תתחילי בניסיונות ותראי מה טוב עבורך. בהצלחה !

שישושון

New member
לא רק דוכנים

תודה על העצה נורית, אך חשבתי להתפרנס מדברים שאני יוצרת. זה יכלול גם מכירה באינטרנט ובחנות של אומנים (בקונסיגנציה) אך גם בדוכנים. במה את ממליצה להתמקד?

bartal4

New member
שוב אותה עצה...

שישושון היה קשה השנה להוציא משכורת טובה מהדוכנים ולדעתי גם האופציות האחרות לא היו יותר טובות . מה שאת יוצרת הוא לא חדש לשוק וממה שאני ראיתי בשנה האחרונה לא הצליח יותר מהאחרים . תכשיטים יש המון בשוק , מכל מיני סוגים . גם חמסות שלטים ומזוזות לא חסר , מעץ קרמיקה ועוד . לא רוצה להרוס לך חלום ותוכנית , להפך , לכי על זה !!! רק כדאי לאט לאט , בסבלנות ובשיקול דעת , כלומר , השאירי לך במידת האפשר מעט עבודה נוספת עם הכנסה בטוחה . כמובן שם יש לך בוחטה קטנה של כסף , כגב כלכלי לחצי שנה + את יכולה לעשות את הקפיצה ולנסות . לשאלתך , ממה שאני רואה ,למיובאים הולך קצת יותר טוב אבל אולי מי שמוכר דברים מיובאים יוכל לתת לך מידע טוב יותר . באתר זה תוכלי לקבל מידע רב על ירידים ובצד ימין בכניסה רשימה של מארגני ירידים . צרי איתם קשר כדי לקבל מושג על מחירים ודרישות אנחנו פה אם את צריכה עוד עזרה... בהצלחה .

שישושון

New member
אז רק עוד משהו קטן...

להשאר שכירה במשרה חלקית וגם להיות עצמאית? איך עושים את זה מבחינה טכנית? (להוציא קבלות וכאלה)

bartal4

New member
למיטב הבנתי

אין שום בעיה בזה . את משלמת מיסים כחוק על עבודתך כשכירה . לגבי היותך עצמאית , בכל צורה שהיא , מוסיפים את מחזור המכירות שלך למשכורת השניה ומורידים מיסים בהתאם למדרגה שאליה הגעת . את צריכה לבחור האם את עוסקת זעירה (עד איזור 65000 בשנה) או עוסקת מורשה (מעל....בעזרת השם...) לכל אחד מהם חוקים שונים (מופיעה כתבה פה באתר ) . אני אמנם לא עבדתי איתם אבל ממליץ לך לפנות למט"י באזור מגורייך . מידע טוב אפשר לקבל גם ע"י חיפוש בגוגל . ייתכן מאוד שיש מומחים ממני בתחום , פה בפורום ואם תבקשי , הם יעזרו לך יותר . נ.ב . הוסיפי חתימה (הוראות בכניסה לפורום) ובה תוכלי לתת פרטי התקשרות טלפון מייל וכו . יעזור לך מאוד .

HayaBee

New member
../images/Emo140.gifשלי, ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

קיבלת עצות טובות, השתמשי בהן. אין לי אלא לאחל לך בהצלחה בכל החלטה שתבחרי. חיה

שישושון

New member
ברוכה הנמצאת

יש לכם כאן פורום מקסים. שמחה להכיר. יום טוב (ועם הרבה גשם...)

alinye

New member
תעשי את זה בשלבים וזה יצליח

לקח לי שנה לעבור רק לתכשיטים אבל עם התמדה זה קורה. חפשי כמה אפיקים במקביל לא רק דוכנים. אבל חשבו לפחות דוכן אחד שתוכלי לקבל פידבפקים מהקהל זה עוזר המון. בהצלחה.

למעלה