חדשה פה ל

אור121212

New member
חדשה פה ל

ביום שני הייתה השקיפות, התגלתה תוצאה ממש גרועה, מעל 5 ממ. הומלץ על הפלה. לא מצאתי נחמה, הייתי שבורה. בים ג פנינו לדר תגמור בירושלים. אישר אתת השקיפות ומצא מום בלב, צד אחד לא התפתח כראוי. ביום ד הייתה הוועדה באסותא, מוסד מטומטם מיסודו וביום חמישי בערב הפלה ע״י רופא פרטי שמומן ע״י הביטוח. זה לא קל, נורא עצוב. זה היה הריון ממש רצוי שחיכיתי לו והאבחנה הייתה הלם. עוזר שבבית מתרוצץ לו אפרוח חייכן. הרגשתי כבר טוב יותר אבל אז הלילה חלמתי חלומות מפגרים בסגנון של כולן מגיעות עם עגלה עם תינוק ואני עם עגלה ריקה והבוקר העצב קצת חזר. מנסה לחשוב על זה שאחרי שאעבור את הביקורת ולאחר הופעת הווסת הראשונה נוכל לנסות שוב להרות אבל עדיין עצוב. מה גם לא יודעת איך אעבור הריון עד שאדע בוודאות שהכל בסדר, נראה לי שהשקיפות תהיה ממש מפחידה

סחלבית4

New member
לאור

מצטערת לשמוע שאת מצטרפת אלינו....
מקווה שתגיעי לשלב הבא בקרוב, ושתיקלטי במהירות.
אין ספק שזה מכניס פחדים וחששות, אבל אולי בגלל שיש לך ילד בריא בבית לאט לאט תוכלי להשתחרר. (אחרי השקיפות....)

אני במצב דומה לשלך, ארבעה חודשים אחרי, רק שאצלי הייתה שקיפות עוד יותר גרועה.
מאוד בחרדות לגבי הריון עתידי, למרות שביליתי חודשיים בבדיקות והתייעצויות מומחים שלא מצאו שום בעיה.

אני חושבת שהחרדתיות זה בלתי נמנע.... אני חושבת שהדרך היחידה להתמודד זה להיות עסוקה בעוד דברים
מקווה שהכל יעבור בשבילך חלק בפעם הבאה!

אור121212

New member
היי סחלבית

הבנתי שמעל 5 ממ שקיפות זה די הכי גרוע שיש אבל כנראה שזה לא נכון? מה קרה אצלכם?

מקוםבלב

New member
שלום אור

צר לי על אובדן ההריון שלך.
החלומות נורמלים לחלוטין. יש המון פחדים בחוויה של האובדן שיכולים להשתחרר רק בחלומות. זה חלק מעיבוד החוויה.
אין ספק שהריון לאחר אובדן הוא לא הריון רגיל .אבל אני מקווה שיעבור לך הכי ברוגע שניתן.
שולחת חיבוק גדול וניחומים ומזמינה אותך להישאר איתנו ולקבל תמיכה.

אור121212

New member
תודה

האמת זה מוזר, חשבתי שכבר עיבדתי את החוויה ועברתי אותה, אבל כנראה שהייתי על טייס אוטומטי כי היום העצב חזר. בכלל כל צורך ללכת למקומות בהם ביקרתי לפני ההפלה קשה לי, כל הזמן חושבת שבפעם האחרונה שהייתי שם הייתי בהריון

סחלבית4

New member
אם זה מעודד, חמש זה ממש לא הכי גרוע...

אצלי זה היה בסביבות 7, מצב שנקרא ציסטיק היגרומה. זה מאוד חריג ולכן גם המליצו לי על ייעוץ גנטי.
זה הכניס אותי לסרטים איומים, אבל אני חייבת לומר שזה דועך עם הזמן.
אבל- כשהמחשבות על הריון חדש מתקרבות עולים פחדים, אמנם לא באותה עוצמה.

הבנתי הסיכוי שדבר כזה יחזור מאוד קטן, ואם יש לך ילד בריא, אז זה עוד יותר קטן.

למעלה