חדשה פה ו...

חדשה פה ו...

חשבתי שאני יכולה לסלוח אבל אני פשוט לא יכולה לסלוח קרה משהו עם מישהי שאני מכירה...משהו גדול וחשבתי שאני יכולה לסלוח לה ואני ממש לא יכולה וזה הגיע לרמה שאני שונאת אותה פשוט מתעבת איך אפשר להתגבר על זה???....

את מוכרחה לסלוח לה כי רק ככה

את תסלחי לעצמך. לכעוס עליה פרושו לכעוס על עצמך וחבל. כעס נובע מפגיעה. פגיעה אישית מבני אדם היא בחירה אישית שלנו להיפגע. שינאה איננה דרך האור. שינאה היא היפוכה של אהבה. שלחי לה אהבה רוחנית ובקשי אהבה רוחנית לעצמך. בהצלחה

תנסי לפרוט את הכעס שלך אליה

למה הכוונה: היא עשתה משהו גדול. למה זה מרגיז אותך. איפה זה נוגע בך. במה זה פגע בך. למה את לא מסוגלת לסלוח לה. בקיצור, מה שאני מנסה להעביר זה שתנסי להסתכל על זה כמו על מראה- מה בכעס שלך עליה ובחוסר היכולת לסלוח משקף דברים בך שאת לא אוהבת. תנסי לסלוח לעצמך על כל הדברים האלו, ואז אני מקווה יהיה יותר קל לסלוח לאחרים. בהצלחה.

kung fu

New member
תבדקי את הנקודות הבאות:

1. האם איך שהיא התנהגה, זאת צורה שאת התנהגת בעבר (וא זה אומר שאת כועסת על כך שהתנהגת כמוה בעבר) 2. האם איך שהיא התנהגה, אם את היית מתנהגת כמוה היית שופטת את עצמך (ואז זה אומר שאת לא מקבלת אתע צמך לגמרי, אלא רק אם תתנהגי באופן מסויים) ועכשיו.....תהיי מודעת לכך שלסלוח לאחרים, זה כי אנו אוהבים את עצמנו ולא רוצים לסחוב בתוכנו כאב, כעס וטינה. את מכירה את החלק הזה שאם מישהו פוגע בנו הוא אומר - "אה, אין בעייה!!! ככה הוא עשה לי? בסגר. אני לא אסלח לו לעולם!" מכירה? יש לו משפטים אחרים גם. תזהי אותו. החלק הזה פגוע וכואב והוא מגן על עצמו בעזרת יצירת החלטה שהוא לא יסלח לאדם אחר. תסכימי לסלוח לחברתך מכיוון שאת אוהבת את עצמך ורוצה להתנקות מהכאב / הכעס שיש בך. חברתך פעלה כמיטב יכולתה. כך היא ידעה לפעול. אלו הכלים שהיו לה. את פעלת בעבר תמיד כמיטב יכולתך. אלו הכלים שהיו לך. כך ידעת לפעול. תכירי בך! באהבה

למעלה