חדשה פה... וצריכה עזרה

דיווה22

New member
חדשה פה... וצריכה עזרה

היי לכולם, יש לי סיפור ואני מעוניינת לשתף אתכם וגם לקבל עצות. אז ככה, במשך כמעט שנה היה לי חבר שחשבתי שאהבתי אותו והסיבה שאני אומרת חשבתי היא כיוון שלא הייתי בטוחה. במשך כל אותה התקופה אף פעם לא הייתי בטוחה ברגשותי כלפיו ותמיד פחדתי מחוסר הוודאות. הרבה פעמים כבא חשבתי לסיים איתו את הקשר ופשוט להמשיך הלאה אך תמיד חששתי שאולי אחכ אני אתחרט.בכל אופן הוא היה עושה לי הרבה קטעים מגעילים ולא מובנים כמו למשל היינו יכולים לא לדבר אחד עם השני במשך יומיים סתם בלי סיבה ובלי לריב פשוט ככה.. בהתחלה הייתי מתקשרת אליו כשלא דיברנו יותר מיום ובהמשך כבר לא היה איכפת לי, בקיצור מצד שנינו זה היה מוזר.ותמיד כשהיו שואלים אותי אם יש לי חבר הייתי אומרת כן מהוסס כזה.. לפני כשבוע נפרדנו הוא אמר שהוא כבר לא יודע והאמת אני די חשבתי אותו הדבר פשוט לא אמרתי כלום.. אני יודעת בתוך תוכי שהוא לא הבחור בשבילי כי לא ממש אהבתי אותו אבל עדיין התרגלתי אליו ולהיות איתו וכו, וזה פתאום מוזר לי. אני חייבת לציין שהוא החבר הרציני הראשון שלי. אשמח לתגובות.

ברוכה הבאה

נדמה לי שענית לעצמך על הרוב. אם הבנתי נכון ממה שכתבת, השאלה היא לא האם להישאר איתו או לא. הרי כתבת שאת לא אוהבת אותו ושלא היית נשארת איתו כי, לדעתך, הוא לא הבחור של חייך. לדעתי, את צריכה לשאול את עצמך מספר שאלות: האם ייתכן שרצית מאוד חבר ראשון ולכן היית בקשר עם הבחור הזה, רק בשביל להתנסות? האםי חשבת שאם תהיו הרבה זמן יחד האהבה תבוא מעצמה ? האם שאלת את עצמך "אנחנו הרי נחשבים חברים ואני אמורה לאהוב אותו, אז למה אני לא אוהבת אותו בעצם?" אני חושב שלא מספיק לרצות חבר, ולא מספיק להיות מסוגלת "להשיג" בחור, צריך גם להרגיש ולעשות דברים בתחום הזה מהלב. לכן, ההרגל לבדו, אינו סיבה מספיק טובה להישאר בקשר זוגי כלשהו. נשאלת השאלה האם יכול להיות שעשית דברים רק כי רצית וכי היית מסוגלת? לבסוף, עוד שאלה אחת: האם את פוחדת להיות לבד? האם את פוחדת מבדידות ומשעמום?

לידייי

New member
היי מתוקה!

שלום לך וחג שמח..אני חושבת שאת צריכה לתת לעצמך לשכוח אותו,לתת לעצמך לפתוח דף חדש ולהתחיל בחיים בלעדיו.כמו שכבר אמרת את לא אוהבת אותו ולא בדיוק מרגישה כלפיו אהבה רצינית,נראה לי שזה נהפך פשוט לשיגרה,חבל לך להשאר באותו המקום ולחשוב עליו ולנסות לנתח את המצב.מה שאני מציעה לך זה לקבל את ההחלטה של לשכוח ולהתנתק ממנו.מה את אומרת?

דיווה22

New member
תודה לכם על היחס..

זה לא מדויק שלא אהבתי אותו, פשוט לא הייתי בטוחה, אתם חושבים שאם הייתי אוהבת אותו הייתי בטוחה בזה? אני פשוט כל כך מבולבלת. הרבה פעמים חשבתי שאהבתי אותו אבל לא הייתי בטוחה, אך בכל זאת לפני כמה זמן שהיתי בטוחה שניפרד בכיתי ולא רציתי שזה ייגמר, תבינו כבר הרבה פעמים חשבתי שזה ייגמר ועכשיו כשזה נגמר אני לא מרגישה כמו פעם, למשל היום רציתי לבכות כדי להתפרק ולא הצלחתי. ועוד משהו, באותו היום שנפרדנו יצאתי והכרתי מישהו והיה נחמד ויצאתי איתו אבל כל הפגישה אני רק חשבתי שהוא לא כמו הקודם ואני יודעת שלא יהיה מישהו "כמוהו" אבל בכל זאת. אני חושבת שזה שיצאתי עם מישהו מהר זה היה הדרך שלי להתמודד עם זה. אבל אני מרגישה שזה מוקדם לי מידי.. אני יודעת שזה נשמע כאילו יש לי פיצול או משהו אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות ולכן אני מתייעצת איתכם..

לידייי

New member
נשמה,

נשמה,תרגישי בנוח אני פחות או יותר מנסה להכנס לראש שלך,תראי זה רק ענין של זמן,בהתחלה תצאי עם אחרים ותמיד באיזשהו מקום תנסי לחפש את הקודם,תנסי להשוות ולקוות שהם דומים.מה שכן אני ממש ממליצה לך באמת לשכוח,זה יקח זמן אבל זה יקרה.

תגובה

צריך להיות עם אדם לפי מה שמרגישים כלפיו. כשאת רוצה ונהנית לדבר ולהיות אתו, כשמתחשק לך ליצור אתו קשר, תיצרי. כשמפסיק לדבר אתך, נסי לפנות אליו ולדבר אתו. אם לא יענה, חשבי אם בכלל כדאי להמשיך את הקשר. אם הוא אוהב אותך, ודאי יענה. אל תנסי להבין, אלא תהני מהרגע וממה שאת מרגישה ורוצה בו.

למעלה