חדשה פה.. ובבעיה.

חדשה פה.. ובבעיה.

יש לי חבר ואנחנו ביחד 4 חודשים..(בלי ע הרע) אנחנו גרים די רחוק ומתראים פעם בשבוע-שבועיים.. בעיקר בגלל שהוא עובד ולומד ואני לומדת.. הוא מאוד מופנם (מאוד) ואדיש ואני ההפך... אומרת כל מה שאני חושבת ויוזמת דברים.. אצלו צריך לנחש מה הוא מרגיש =/ טוב לי כשאנחנו ביחד הוא הכי מתחשב ומכבד..הוא מאוד פשוט כזה.. ואני מרגישה כמה שאני רוצה להיות איתו...( כי ההפך ממני...?) בהתחלה מאוד הטריף אותי האדישות אבל עם הזמן שחולף אני מרגישה שהוא נקשר ורוצה יותר ויותר!! וזה הרגשה טובה :) עכשיו הבעיה בעצם שמפריע לי שנגיד ימי שישי יתהפך העולם אבל הוא יוצא רק עם החברים סוג של בילוי קבוע שלהם.. והוא די התרגל לתמיד יוצא עם חברים (גם הם בלי החברות למי שיש) ואני נשארת בצד. אני מאוד רוצה לבלות איתו יותר... אבל הוא לא אוהב "דבק". אבל אחרי שלא ראה אותי שבועיים בערך הוא היה ה-כ-י דבק ולא זז ממני כל זמן שהיינו ביחד... ויום שישי שיצאתי עם ידיד שלי אז הוא חזר ממש מוקדם והתחיל להציק לי שאני אחזור גם... מה עושים?? אני משתגעתתתתת
מה שמוסיף עוד לבעיה שיש לי "מחזרים" שרוצים לצאת איתי... ויש כמה מועמדים ממש טובים... וזה גורם לי לחשוב (טבעי, לא?) אבל אני בכל זאת רוצה אותו...!!!

להחליט

שמעי את חייבת להחליט אני יודע שלנשים קשה יותר לקבל החלטה במיוחד בנושאים כאלה אבל אן לך ברירה , תאמת לפי מה שאת כותבת את בכלל לא אוהבת את החבר שלך בטח אם את חושבת כל הזמן על מועמדים אחרים , אז תקבלי החלטה אם את בכלל רוצה תבן-אדם או לא , ואז תוכלי להמשיך . או לבא בטור או לסבול את השטויות של זה כי אוליי הבא בטור יהיה יותר גרוע .

אבל כבר קיבלתי החלטה

אני כן רוצה אותו... הבעיה איך מתמודדים עם האופי שלו...שזה ההפף ממני=/

תגובה

מה שעליך להחליט הוא מתי לפגוש אותו ומתי לא. כשאת רוצה להפגש ואולי לצאת אתו, התעקשי על זה. אם לא ירצה, תצטרכי למצוא זמן שיהיה טוב לשניכם. כמו שהוא יוצא עם חבריו ומותר על פגישה אתך, גם לך מותר לותר על פגישה אתו בשביל עסוקים וחברים שלך. אל תציקי ואל תתני לו להציק, צאי אתו רק כשתרצי. לא יזיק גם אם תכירי את חבריו ותצאו ביחד, אולי תתידדו.

נכון, אבל..

הוא מאוד מסתבך בלשלב עבודה-לימודים-חברים-חברה-סידורים. יש פעמים שהוא מוותר עליי ומתחרט אחר כך וזה מפריע לי...

תגובה

צריך להשתדל למצוא את הזמן לכל העסוקים כולל קשרים. אם הוא אוהב אותך ואת חשובה לו, ישתדל בעצמו למצוא זמן. אם הוא חשוב לך, כדאי שתשמרו על הקשר ככל האפשר. בעתיד יהיה פחות עסוק ותוכלו לחזור להתקרב. אפשרי שתפגשו ביום ששי ובשבת, אז לא עובדים ולא לומדים, או שתפגשו בערב אחרי העבודה והלמודים.

אני לא מאמינה שאפשר או רצוי

לשנות אדם אחר. כך שבעצם במפגש עם כל אדם אני עושה את ההחלטה אם אני רוצה בקרבתו כמו שהוא או שלא. אני יכולה להבין את הרגשות שעולים מההודעה שלך. אני חושבת שהייתי מרגישה בדיוק כמוך... אך אם ניסית לדבר איתו ושום דבר לא זז נשארה ההחלטה בין לקבל את זה ללחתוך...

למעלה