שדונת משוגעת
New member
חדשה פה.. ובבעיה.
יש לי חבר ואנחנו ביחד 4 חודשים..(בלי ע הרע) אנחנו גרים די רחוק ומתראים פעם בשבוע-שבועיים.. בעיקר בגלל שהוא עובד ולומד ואני לומדת.. הוא מאוד מופנם (מאוד) ואדיש ואני ההפך... אומרת כל מה שאני חושבת ויוזמת דברים.. אצלו צריך לנחש מה הוא מרגיש =/ טוב לי כשאנחנו ביחד הוא הכי מתחשב ומכבד..הוא מאוד פשוט כזה.. ואני מרגישה כמה שאני רוצה להיות איתו...( כי ההפך ממני...?) בהתחלה מאוד הטריף אותי האדישות אבל עם הזמן שחולף אני מרגישה שהוא נקשר ורוצה יותר ויותר!! וזה הרגשה טובה
עכשיו הבעיה בעצם שמפריע לי שנגיד ימי שישי יתהפך העולם אבל הוא יוצא רק עם החברים סוג של בילוי קבוע שלהם.. והוא די התרגל לתמיד יוצא עם חברים (גם הם בלי החברות למי שיש) ואני נשארת בצד. אני מאוד רוצה לבלות איתו יותר... אבל הוא לא אוהב "דבק". אבל אחרי שלא ראה אותי שבועיים בערך הוא היה ה-כ-י דבק ולא זז ממני כל זמן שהיינו ביחד... ויום שישי שיצאתי עם ידיד שלי אז הוא חזר ממש מוקדם והתחיל להציק לי שאני אחזור גם... מה עושים?? אני משתגעתתתתת
מה שמוסיף עוד לבעיה שיש לי "מחזרים" שרוצים לצאת איתי... ויש כמה מועמדים ממש טובים... וזה גורם לי לחשוב (טבעי, לא?) אבל אני בכל זאת רוצה אותו...!!!
יש לי חבר ואנחנו ביחד 4 חודשים..(בלי ע הרע) אנחנו גרים די רחוק ומתראים פעם בשבוע-שבועיים.. בעיקר בגלל שהוא עובד ולומד ואני לומדת.. הוא מאוד מופנם (מאוד) ואדיש ואני ההפך... אומרת כל מה שאני חושבת ויוזמת דברים.. אצלו צריך לנחש מה הוא מרגיש =/ טוב לי כשאנחנו ביחד הוא הכי מתחשב ומכבד..הוא מאוד פשוט כזה.. ואני מרגישה כמה שאני רוצה להיות איתו...( כי ההפך ממני...?) בהתחלה מאוד הטריף אותי האדישות אבל עם הזמן שחולף אני מרגישה שהוא נקשר ורוצה יותר ויותר!! וזה הרגשה טובה