חדשה פה.. הכרות רשמית

lulit

New member
חדשה פה.. הכרות רשמית

היי, לאור התמכרותי הקשה לסטארגייט אטלנטיס, החלטתי להצטרף לקבוצת התמיכה בפורום! ט"ו שמח!

Chelnak

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

וט"ו בשבט שמח גם לך!

kinspirit

New member
../images/Emo6.gif

באמת אפשר להבין ממה שכתבו בידיעות שאנחנו "מכורים"... ברוכים המצטרפים
אבל אני מזהירה אותך...זאת קבוצת תמיכה שלא רק שלא תומכת בגמילה, היא אף דואגת לתת לחבריה את המנה היומית שלהם
שני דברים קטנים (כי אני הרי חייבת להגיד, זה לא אשמתי, זה התפקיד שלי) - כאשר מדברים על עונות/פרקים שלא שודרו בארץ יש לשים אזהרת ספויילרים
מומלץ בציון מספר העונה והפרק. שתיים - אסור לדבר בתפוז על הורדות, כך שאם הדודה מאמריקה עושה לך בעיות עם שליחת הפרקים השבועית, השארת הודעה מוצפנת מתאימה, בשיתוף עם בקשה לפנייה במסרים אישיים, תעשה נפלאות את העבודה
*מסיימת את תפקידה כשוטר הרע* ושוב - ברוכים הבאים!!! kinspirit

lulit

New member
את הוראותיו של השוטר הרע

קראתי כבר בבוקר, בהודעה אחרת.. כפי שבוודאי כבר שמת לב, פניתי בשאלה לאחד מחברי הפורום.. הדודה באמריקה קצת הקשתה עלי היום, אבל לבסוף, אחרי שהפעלתי עליה לחת פיזי מתון, היא התרצתה, ודאגה לארגן לי את מה שחיפשתי.. בקשר לבעיית ההתמכרות הקשה - אני בטוחה שאוכל לשתף אתכם בסיפורי זוועות איומים.. כאלה הם חיי המכורים.. אין יום ואין לילה.. ברוכים הנמצאים!

Chelnak

New member
מי מכור?

אנחנו יכולים להפסיק מתי שבא לנו!
אני לא מכורה ולא מעריצה, אני פשוט אוהבת את סטארגייט... אולי קצת יותר מדי.
אגב, מיום שבת ב-18:00 כבר יהיה מותר לכתוב על הפרק הראשון של העונה ה-7 בלי סימן ספוילר, נכון?

lulit

New member
אני חייבת לומר לך שהייתי ממש מופתעת

לגלות שיש עוד בחורות/נשים (איך שתרצי לקרוא לזה) שאוהבות סטארגייט. כבר חשבתי ללכת לטיפול פסיכולוגי..

Chelnak

New member
../images/Emo13.gif

ולא סתם - לפורום סטארגייט יש *מנהלת* (שעושה עבודה מצוינת - כפי שנוכל להווכח ביום שבת ב-17:05...|תפוז חנפן|).

kinspirit

New member
כדאי להזהר

עוד רגע שוחר מדע בדיוני יגיע ויתחיל להגיד את מה שהוא חושב על הנפשות הפועלות בפורום הזה

kinspirit

New member
indeed

יהיה כל כך הרבה דברים שסוף סוף יהיה אפשר לא לכתוב כספויילר
kinspirit *ששוקלת פשוט לעשות cut and paste של כל מה שהיא כתבה בעבר על הפרק הראשון. מצד שני, אולי מצפייה חוזרת יגיעו תובנות חדשות* *שטוענת שצריך לספור את מספר הסמיילים המאושרים שרצו פה בשבוע האחרון - בטוח שנשבר שיא* והנה עוד אחד לסטטיסטיקה

lulit

New member
אני אצא לחדש את מלאי הפופקורן..

אני חושבת שזו מעולה לחגיגה פה בבית.. (יש מישהו אחד בעולם הזה, שאם היה קורא את ההודעות שלי פה, היה צועק "חנננננננוווווווווווונננננננננהההההההההה".. שיקפוץ!) שיחקת אותה!

Echelon

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

למרות שכבר "היכרנו", זה הזמן עוד פעם. ואני מגלה שההתמכרות שלי קשה מיום ליום. אפילו בחלומות שלי כבר יש דברים מסטארגייט :\. וכל יום בבוקר אני בודק את גייטוורלד עוד לפני שצחצחתי שיניים. בימי שלישי ורביעי אני מכור לצפייה בפרקים, ועוד מעט אטלנטיס תיגמר, וקצת אחרי זה סטארגייט. אני לא יודע מה אני אעשה עם עצמי עד הקיץ. אנחנו בהחלט צריכים לפתוח קבוצת תמיכה :X

lulit

New member
תודה!

מה אני אגיד?? אני ראיתי את כל הפרקים במשך כמה ימים באופן כמעט רצוף..אתמול ראיתי את פרק 18 (אחד לפני אחרון) וכמעט קיבלתי שבץ.. ישבתי מול המסך בפה פעור. (אגב, אני חושבת שמגיע להם איזה אוסקר על הפרק הזה.. התעלו על עצמם לחלוטין החבר'ה).. שלום, אני lulit, ואני סטארגייטוהולית!

Echelon

New member
We love you lulit ../images/Emo3.gif

אני סטארגייטכוהול כבר המון שנים, מנסיון, אי אפשר להיפטר מזה, זה רק מקרב אותך עוד ועוד, כמו חור שחור o_O. אגב, עד כמה שהבנתי לא ראית את הסדרה המקורית נכון? זה קצת חבל, אבל לא נורא, אם תצליחי להשלים בזמן הזה שהסדרות יפסיקו, זה יהיה אפילו עוד יותר נהדר, אני מבטיח לך שלא תשתעממי :p. כמו כן בטח אפשר להשלים את זה בהקרנות אבל אז התהליך איטי יותר. החברה של סטארגייט נראה לי קיבלו פרס ג'מיני או משהו כזה פעם על פרק סיום העונה החמישית של סטארגייט המקורית, משהו על הדמות הממוחשבת המוצלחת ביותר או משהו. האסגרדים שם פשוט נראים מעולה. פרק 18 אכן היה מוצלח, ובכלל כל הפרקים מBrotherhood היו ממש טובים, והיוו מעין הקדמה לפרקי סיום העונה, אבל אני לא רוצה להיכנס לספוילרים.

lulit

New member
../images/Emo2.gif למה ללכלך ככה???

בטח שאני רואה SG1.. את הסרט ראיתי עשרות פעמים (בכל פעם שמשדרים אותו בכבלים, אני משתדלת לתפוס אותו). "מכורה כבדה", למרות שעכשיו אני להוטה יותר אחרי אטלנטיס, כנראה בגלל שמדובר במשהו שונה לחלוטין. מבטיחה לך שאני אשב כמו ילדה טוב מול הטלוויזיה בשבת (אחרי שאנתק את הטלפונים והפלאפון..
)

Echelon

New member
מצטער ../images/Emo10.gif

וגם אני אשב ביום שבת ואנתק את כל הטלפונים :p

למעלה