חדשה פה + בקשה

דבירית

New member
חדשה פה + בקשה

לפחות עם הניק הזה. הייתי פה בעבר. קוראים לי עידית לדביר ולא הייתי תקופה ארוכה כי עברנו דירה וגם המחשב שלי התקלקל כחודש לפני המעבר. עכשיו יש לי מחשב חדש וגם אני נמצאת בדירה מקסיימה. אני אוהבת מאד את שירלי דויקא ולא זה לא בגלל הברכה למרות שזה באמת חימם את הלב. רציתי ברשותכם לבקש משהו שלא קשור לאהבה מעבר לפינה כי אם לסבוניי ימי חיינו. אם למישהו הקליט את זה במקרה או הוא יודע על מישהו שהקליט את הפרק המיוחד השל בו והופ ששודר לפני כחודשיים בבהקשה בבקשה שישאיר הודעה פה או שיפנה אלי במסרים או אל PRINCESS GINA

אממ איזה פרק מיוחד?../images/Emo110.gif

לא הבנתי
וברכהה השבהההההההההה
אני מיכלל
תהני

gsufvi

New member
ברוכה הבאה

אני ראיתי את הפרק המיוחד כי היה אחרי זה תשוקות
אבל אין לי מוקלת מצטער

../images/Emo41.gifברוכה השבה../images/Emo41.gif

אני מקווה שתהני כאן בפורום
תיזהרי - פורום ממכר
תשתלבי כמה שיותר מהר
ברוכה השבה
נעים להכיר
יום טוב ונעיםםםם
נ.ב. תחזרי על השאלה -
לא ממש הבנתי חחח..

מחפשת את הפרק

של בו והופ... שהם ניזכרו בתקופה שהם היו יחד...(הם עדיין יחד אבל...)

דבירית

New member
תודה על קבלת הםנים החמה ועל הנכונות

לעזור. תודה לכולכם. אכן דיברתי על הפרק המיוחד של בו ו הופ עם זכרונות מהעבר. כל הפרק היה שלהם וזה שודר לפני כחודשיים. תודה בכל אופן לכוןלכם גם למי שאין או לא הקליט. וחג שמח. בזמן האחרון עוד לפני החג נראה לי שהפסיקו להביא את הסדרה באופ]ן קבוע. למהנ לא היה פרק ביום א' ךמשל. גאיה ממש ממש מתוקה ודיויד רע ומרושע. הוא שיחק את נתי מלדגעת באושר.מעצבן שדניאלה החליטה שליאור לא מתאים לגדל את גאיה וחבל בכלל שאלונה מתה. תארו לכם שהם היו מגדלים אות ה ביחד. נעראה לי שקצת מבביש להגיד את זה אבל אגיד בכל זאת. ראיתי את הפסטיגל. ואגם רוטברג שרה שיר יפה והקלטתי אותו.

למעלה