חדשה פה בפורום

shirush222

New member
חדשה פה בפורום

שלום לכולם! לצערי הרב אני מתגרשת ביום ג' הקרוב. מיד לאחר כיפור.. הלב כואב לי בטירוף! יש טיפים לעזרה ראשונה ממי שכבר עבר את זה? גמר חתימה טובה..

sari00

New member
שיהיה במזל טוב!

אם זה מה שהחלטת והיגעת למסקנה שצריך להיפרד אז תשמחי שזה קורה כבר,ישנן הרבה נשים אומללות שעדיין מחכות ולא רואות את הגט באופק... אני מאחלת לך את כל ההצלחות וטוב שהיגעת .כאן תוכלי לשתף ולפרוק...

ברוכה הבאה,

את צריכה להיות שלמה עם עצמך בצעד הזה. לא מומלץ ללכת לבד, אלא תקחי איתך אמא / חברה קרובה המון בהצלחה!! ושיהיה ג"ט - גמר טוב שנה טובה ובשורות טובות! עדכני אותנו

קודם כל שבאמת יהיה בשעה טובה

זה לא קל, וזה לא הולך להיות קל.. לא פירטת שום דבר על עצמך - ילדים?? את שלמה עם זה?? כמה זמן אתם פרודים?? בכל מקרה, הגירושים מהווים סוג של הזדמנות. נכון, אני לא גרוש המון זמן, אבל בכל זאת אני יכול להעיד שזה נותן פתח למחשבות חדשות, לארגון החיים בצורה שאנחנו חושבים שהם צריכים להיות.. אם יש כל דבר שאפשר לעזור או שאת רוצה להתייעץ - תרגישי חופשי.

shirush222

New member
תודה

נחמד לדעת שאני לא לבד.. התחתנו בסה"כ לפני 3 חודשים, כך שלא הספקנו להביא ילדים לעולם.. (לא יודעת מה עדיף) ולא, אני לא שלמה עם ההחלטה, אבל הוא כן ולא ניראה לי שהגעתי למצב שבו אני צריכה להתחנן בפני גבר להשאר איתי.. בדיעבד, אולי טוב שזה עומד להגמר.הבן אדם לוקה במחלת נפש ולא מוכן לטפל בה. (את זה גיליתי רק אחרי החתונה..) הסיפור מורכב וארוך ולא ניראה לי שדוקא היום, ערב הצום זה מה שכולכם רוצים לקרוא.. מה אני הולכת לעבור בעוד יומיים? יש איזה טכס משפיל שעלי להתכונן נפשית עבורו? גמר חתימה טובה!

mosho35

New member
חברה יקרה

אם מדובר במחלת נפש תשמחי שזה נגמר ועוד לפני שיש ילדים !התורשה הגנטית של הפרעות נפשיות לא פשוטה.הטקס ברבנות ממש לא קשה או משפיל כפי שנשים נוטות לחשוב.להפיך, אני דוקא התרגשתי מאוד במהלכו ביחוד כשהאקס פרץ בבכי וביקש סליחה על כל אי ההבנות שהיו מנת חלקנו כל השנים.חשבתי שבית הדין בפגרה.תתנחמי שהסוף מהיר ולא ממושך ובכלל את בחורה צעירה ומגיע לך את כל הטוב שבעולם אם רק תבחרי בו.בכל מקרה אנחנו כאן ואיתך...

sari00

New member
את צריכה לשמוח

שאת חותכת את זה עכשיו כשעדיין אין ילדים. את צעירה הכל פתוח בפניך. תפתחי דף חדש ותשכחי מהר מאד ממה שעברת...

את לא לבד...

מזלך שגילית את זה בזמן , ואין לכם ילדים. אל תגידו שיש מחלה נפשית -לפחות ככה היה אצלי, היה אסור להגיד את זה. שיהיה המון בהצלחה, ותגידי תודה רבה שזה מיד ולא נמשך ונמשך.. שיהיה שנה טובה, בשורות טובות! אנחנו פה -עדכני אותנו

היי לך

הטקס ממש לא משפיל!! תודי לה' שגילית את זה עכשיו ולא אחרי שיש כבר ילדים כי זה היה כ"כ מסבך את הכל... תבני את עצמך מחדש ותראי שהכל בסוף יסתדר בע"ה כולנו כאן כדי לחבק
בהצלחה

קודם כל מזל טוב!!!

שנית- תודי לבורא שאין לך עדיין ילדים איתו כי אז הכאב עמוק מנשא.... שלישית-תתחילי לרקוד שאת בסוף תהליך קשה ועצוב,זה הזמן להתרעננות..... אשמח תמיד לעזור לך!!!! תצליחי נשמה...

למעלה