חדשה פהה :)

חדשה פהה :)

פול אווט בוייייייייייי
מה קורה אנשיםם?! אחלה פורוםם (; מיש'ו יודע איך משנים שם משתמש?
מי שמע ת'שיר החדששש?!
Rock

shaharyy

New member
היייייייייייייייייייייייייייייי

היי מה קורה??? ממצב?? ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!! התמכרות נעימה השתלבות מהירה!!!! אני שחר, 15 וחצי, מודיעין!! (אה ו.. בעלת תעודת זהות!!חחחח) נ.ב. / ד"א...מה את מעדיפה? את באה למפגש שלנו?? נכון שכן??

הייי שחרר :)

הכל טוב מה איתך מאמי? :) אניי מעיין :) חדשה פהה D: מה ז"א מה אני מעדיפה? איזה מפגש?כנראה שכן...
| תנו פרטים | F O B

AdiA12

New member
אממ.. תלמדי לשרשר... ../images/Emo209.gif

אממ... אם תחפשי בפורום תמצאי את תמונת אומנות השרשור

Fall Out Liel

New member
חח ברוכה הבאה לפורום 1612../images/Emo9.gif!../images/Emo168.gif

לוריין, 16, מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
. בכדי לשנות שם משתמש את צריכה לפתוח שם משתמש חדש.. ונראה לי שכולם שמעו את השיר החדש..
שיהיה לך כיף
. ו...המפגש ייערך ב-25.6 משעה 10 בבוקר עד אחה"צ/ערב ואנחנו נפגשים בעזריאלי ומשם נוסעים לים. פרטים נוספים תוכלי לראות בדף הזה או בדף הבא.

תודה לךך :)

אוייישש למי יש כוח לפתוח תדשש
__________________________________ טוב אני מקווה לעשות את זה.. __________________________________ יש מצב אני יגיע למפגש.. __________________________________ הרבה מפה באיםם? __________________________________ * הוכחה מושלמת
* __________________________________ חלק מהקיצורים הבנתי, יש לך טעם טובב:) __________________________________ יש פה בניםם!?

Fall Out Liel

New member
אז ככה: ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

- הרבה באים למפגש, פרטים את כבר יודעת [נכון?]. - איזה קיצורים לא הבנת? חח - וכן, יש פה בנים, שניים, אחד שבקושי מגיב ועוד אחד שבקושי מגיב, אבל אחד בן 14 ואחד בן 18..

היי ../images/Emo24.gif

אני שני בת 14 [עוד 29 יום] מהמרכז ואיזה שיר חדש??[יש להם הרבה חדשים? וכדיי לשנות את הכינוי צריך לפתוח משתמש חדש....

הוא ממש לא חדש..../images/Emo108.gif

Thnks Fr Th Mmrs ממש לא חדש חורשים עליו ב MTV בכל מקרה יש בערך 13 בנות שבאות ניק אולי בא ויניב בא עם 2 ידידים שלו [אורן ואדיר אולי] ויניב הוא מסובב בשכל אני מכינה אותך מראש XD
אבל הוא חמוד...!! והוא יודע שאני הכי אוהבת אותו בעולם
*מתחנפת* ואני מקווה שגם את תבואי..

heart brake kid

New member
הי (=

שמי שני , בת עוד מעט 14 , ח'תיניקית , משוגעת , טיפשה ועוד כמה שטויות האלה אוונסנס חרא אבל מקווה שתשתלבי פה היטב 3> welcome

תודה מאמיי../images/Emo9.gif

היי שניי.. את באה למפגש? יש אייסי? * אוונסנס לא חרא, זה פשוט את כנראה לא אוהבת את הסגנון הזה, או שזה לא הטעם שלך.. כל אחד והדעה שלוו... *

AdiA12

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo209.gif

עדי, בת 12 עוד 4 ימים [
] כדי לשנות את השם משתמש, את צריכה לפתוח משתמש חדש [גאונה אני, מה? חחח]

../images/Emo13.gif

היי עדיי :) שיהיה במזל טוב מאמיי
חחח פעם רביעית אוליי ששמעתי את זהה
טעם טוב יש לךך
אייסי יש?

למעלה