הכל יהיה טוב
New member
חדשה עם שאלת הריון חדש
הי, אני "הכל יהיה טוב " ואחרי 3.5 שנים, 4 גרידות,1 כימי, 2 היסטרו, 2 IVF (בשביל הכיף עשינו PGD) והריון ארוך ארוך רווי תרופות במינונים גבוהים וחרדות ודמעות במינונים גבוהים עוד יותר, נהייתי "הכל מצוין" ויש לי את גילי ילדת הנס המדהימה שלי טפו טפו טפו
בת 3 חודשים + מהיום שהיא נולדה אני חושבת על ההריון הבא ורוצה אותו כאן ועכשיו אבל בעיקר - תקין! באירוחים האחרונים של פרופסור כארפ ופרופסור קופרמינץ הם המליצו להמשיך את המינונים התרופתיים הגבוהים (לא נמצאה אצלנו שום בעיה שידועה בעולם המערבי, הינו בכל מקום שחושב שיכול לבדוק, אנחנו מה שנקרא "הפלות חוזרות בלתי מוסברות" לא כיף...). אז מצד אחד תחושה שהקלקסן ישמור עלי, מצד שני תחושה שדוקא עכשיו כשיש לי את הפלא בידיים, עוד כשלון, עוד הרדמה, עוד גרידה יפרקו אותי לגמרי. אחרי הלידה היתה תחושה של שאננות, של אנחנו יכולים וגיבורים ואמיצים (קצת כמו אופוריה אחרי נצחון במלחמה) אבל איך הרופא של ההריון אמר בפגישת ביקורת: זה לא שעברנו טירונות ועכשיו אנחנו כבר בקבע... הג'בלאות עוד שם מחכות... ואני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד רוצה להתחיל מחר בנסיונות מצד שני יש אותי ואת הזוגיות שצריך לאושש ויש קצת חזרה לשגרה או לשפיות ואורך נשימה, שכל כך חסרו לי בשנים האלו. אני פוחדת, אני רוצה הריון תקין ואני מרגישה שדוקא עכשיו אני פחות חזקה משהייתי. מקווה שאתן מבינות...
הי, אני "הכל יהיה טוב " ואחרי 3.5 שנים, 4 גרידות,1 כימי, 2 היסטרו, 2 IVF (בשביל הכיף עשינו PGD) והריון ארוך ארוך רווי תרופות במינונים גבוהים וחרדות ודמעות במינונים גבוהים עוד יותר, נהייתי "הכל מצוין" ויש לי את גילי ילדת הנס המדהימה שלי טפו טפו טפו