חדשה עם שאלות

Devilish Smile

New member
חדשה עם שאלות

טוב אז הגיע הרגע הגדול. תחילת מסע הגירושין. אז יש המון המון שאלות, וחוסר ידע . נתחיל בשאלות קטנות: אין לי כסף לשלם לעו"ד, הפנו אותי לנעמת, הם מעוניינים ב 110 ש"ח פגישת יעוץ של חצי שעה עם עו"ד. אמרו לי שבויצו לוקחים 50 ש"ח ללא הגבלת זמן. מה מניסיונכם עדיף יותר? שאלה שניה : לאן גברים יכולים לפנות כשאין להם מימון לעו"ד? לאן פונים, איפה פותחים את התיק מה הצעדים הראשונים. במידה והאישה עוד לא פתחה את התיק לפניו. ושאלה אחרונה: במידה והאישה מסרבת לתת גט מה זה יכול לגרום? יותר זמן בדיונים? אודה לכם על התשובות

קטי30

New member
מנסה על ראשון ראשון ואחרון אחרון

ראשית בהצלחה לך ודרך צלחה
ועכשיו ממה שאני יודעת זה הולך ככה:
אם אין לך כסף לעו"ד את יכולה לפנות ללישכה לסיוע משפטי (בסרגל הכחול בקישורים למעלה יש קישור לאתר שלהם) במידה ואת עומדת בקרטריונים את זכאית לעו"ד ממומן ע"י המדינה . השאלה השניה שלך היא למעשה 2 שאלות ...
גברים כנ"ל
גבר שרוצה את טובתו יפנה לבית הדין הרבני שם הוא בהחלט ברוב המקרים יוצא נשכר ושוב ברוב המקרים . אישה תרוץ כל עוד נפשה בה לבית המשפט לעניני משפחה שם הילדים והאישה הם בראש סדר העדיפיות לכאן או לשם בד"כ ישנה סוג של "עדיפות" לזה שפותח תיק ראשון .
אישה שהיא מסרבת לתת גט זה פחות "מקובל" אבל זה עדין לא בלתי אפשרי ניתן ל"פתות" אותה בכל מני "הטבות" למנהם על מנת "לשחרר" את הבעל מהנישואים האלו בכל אופן מורווחת מכל זה היא לא כי הנה משהוא שמצאתי ... יש מקרים בהם האישה מסרבת לקבל גט, שעה שבית הדין סבור שיש הצדקה למתן הגט. האישה רוצה להציק לבעלה, ולמנוע ממנו להתחתן, ובשל כך היא מסרבת לקבל את הגט. במקרים כאלה יתכן שבית הדין, בהיתר של מאה רבנים, יאפשר לבעל לשאת אישה שניה לאחר שיפקיד את הגט בבית הדין. דבר זה אפשרי כי האיסור לשאת שתי נשים הוא בגלל חרם דרבנו גרשום, ומדין התורה המקורי יתכן שלאדם יהיו שתי נשים. (נזכור את אלקנה, ושתי נשיו: חנה ופנינה). פתרון זה אינו אפשרי כאשר הבעל מסרב לתת גט, כי אישה בשום מקרה אינה יכולה להיות נשואה לשני בעלים. אז במה נפשך???
עד כאן
מחר יערך כאן שירשור של יועצים מומחים שבו ניתן להיעץ עם עו"ד לגבי דברים ספציפים ולקבל הכוונה קצועית לחלוטין ממנה לפחות בשביל תחילת הדרך
לך מתוקה

קטי30

New member
בשמחה

הלישכה לסיוע משפטי במידה ויש לך אופציה להדפיס ישנם גם את הטפסים מצורפים ובכך תוכלי למנוע מעמצך זמן המתנה ולבוא ערוכה ומוכנה . אגב....המלצה זה לא אמור למנוע ממך את האופציה ללכת לבית הדין הרבני/לעניני משפחה ולפתוח תיק ראשונה ולנצל את זה לטובתך ללא קשר לזמן ההמתנה לתשובה מהלישכה המלצה נוספת במיד ואת עומדת בקרטריונים ממליצה לך להעקש ולהפעיל שם לחץ אצלי זה עבד קיבלתי תשובה ועו"ד במקום .

Devilish Smile

New member
אוקיי אבל...

לא מצאתי את הקריטריונים שאני צריכה לבדוק אם אני מתאימה לקבלת יעוץ. לא עדיף ללכת לנעמת או ויצו? איך אפשר לפתוח תיק ראשונה בלי הכוונה לפני?

קטי30

New member
הנה :

מבחן הזכאות הכלכלית לקבלת סיוע משפטי והנה הדרכה בכללי כמו כן מובאים שם חוקים ותקנות הכל נמצא באתר תכנסי שם ותחפשי בקטגוריות לגבי איך לפתוח תיק @שוט ביותר הולכים לבית המשפט לעניני משפחה (מומלץ ביותר כשיש ילדים ורכוש ובכלל) או לבית הדין הרבני (הכי פחות מומלץ) שואלים איפה זה הקבלה לוקחים תור מחכים ו...פותחים תיק כן, זה עולה כסף אבל אין צל של ספק שזה שווה כל אגורה אגב- לגבי הרבנות אם תבאי אישור והמלצה מהעו"ס שלך (במידה ויש לך ואם אין לך זה הזמן ) והם יאשרו לך פיחת תיק ללא תשלום לגבי בית המשפט לעניני משפחה צר לי אין לי מושג . סבבע' עד כאן ???

מצוטטת

New member
~~~~~~לדעתי~~~~~~~~

הייתי מחל@ה ת'ה ב-ס' או שרק ת'תגוביות ש'לי 3ריך היום לסנדל הVיא לי ת'קריז
ברוגזזזזז , ושתדעי שהכל בגללו להיום
מפֹּה

קטי30

New member
סנדלים בחורף???שת'געת???../images/Emo12.gif???

ככה ??? מסנדלת ??? אני ??? |פגועה| אם כבר ממוגפת בחייך מצ'ו רחמנות חורף ולא עשתי פראנצ' בציפורניים וסנדלים עם גבריים זשה לא אין אם את לא מתנחלת
פנית לפורום תמיכה ??? אין לי מושג איזה שפעת עופות ת'פסה את ה
אבל אני בהחלט אבדוק גבוהה יותר

קטי30

New member
להל"ן העלויות בשקלים ../images/Emo130.gif

בבית הדין הרבני: פתיחת תיק גירושין 301 ₪ אישור גירושין 301 ₪ קבלת תעודת גירושין – לכל צד 217 ₪ פרוטוקול תביעת גירושין 85 ₪ פתיחת תיק מזונות 0.00 ₪ אגרת פתיחת תיק החזקת ילדים 217 ₪ אגרת פתיחת תיק חלוקת רכוש 301 ₪ בקשה לסידור גט בארץ 217 ₪ בקשה לסידור גט בחו'ל 301 ₪ סידור גט ע'י שליח 301 ₪ בקשה לאישור גירושין 301 ₪ אגרת פתיח תיק מורדת 301 ₪ אישור הסכם גירושין 217 ₪ בקשה לביטול פס'ד למזונות או הפחתתו 217 ₪ בית הדין לעניני שפחה : תביעה לסכום כסף קצוב 1% מהסכום הנתבע כערכו ולא פחות מ - ש'ח כל תביעה בעניני רכוש שאינה לסכום כסף קצוב, לרבות תביעה לאיזון משאבים, לפירוק שיתוף, לפסק דין הצהרתי בעניני רכוש ולמתן חשבונות, יהיו מספר הסעדים ומספר פריטי הרכוש אשר יהיו 2457 ₪ תביעה בענייני קטין (כולל משמורת, אבהות, הסדרי ראיה) 461 ₪ תביעה בענין מזונות או מדור, לרבות הגדלה, הפחתה או ביטול, הודעה לצד שלישי, שיפוי, תביעה למזונות או מדור מן העזבון או מן היורשים וכן אכיפת פסק חוץ בענינים אלה 258 ₪ התנגדות למתן צו ירושה או צו קיום צוואה 863 ₪ בקשה לתיקון או ביטול צו ירושה 403 ₪ בקשה למינוי מנהל עזבון 403 ₪ כל תביעה אחרת לרבות אישור הסכם כאשר אין תביעה תלויה ועומדת בענין או ערעור בבית המשפט לעניני משפחה 461 ₪ בקשה הכתב 258 ₪ עשיית צוואה בפני רשם לענייני ירושה 189 ₪ בקשה לישוב סכסוך 461 ₪ ערעור על החלטת רשם, ראש הוצאה לפועל או רשם לעניני ירושה כמשמעותו בחוק הירושה 461 ₪ - עד כאן -

Devilish Smile

New member
סליחה על הבורות

אז כמה זה לפתוח תיק בבית דין לענייני משפחה. ברבני הבנתי 301 ש"ח בבית דין זה לא מובן.

קטי30

New member
לקרוא בין השורות ../images/Emo22.gif

ווקשה: (סעיף 2 ו 3 שם) תביעה בענייני קטין (כולל משמורת, אבהות, הסדרי ראיה) 461 ₪ זה משמורת מסודרת והסדרי ראיה תביעה בענין מזונות או מדור, לרבות הגדלה, הפחתה או ביטול, הודעה לצד שלישי, שיפוי, תביעה למזונות או מדור מן העזבון או מן היורשים וכן אכיפת פסק חוץ בענינים אלה סה"כ 258 ₪ זה מזונות וכל הלווה בזאת ורק אחרי שישנו הסכם מסודר והכל סגור הולכים לרבנות על מנת לקבל את הגט. ועכשיו ?????

למעלה