הי שירה, אני מנותחת של פרופ' רובין
בינואר 2011, ניתוח שרוול. אין ספק שהאיש מקצועי ויסודי, אם אני לא טועה הוא הראשון שניתח בארץ את ניתוח השרוול, כך שהוא ותיק ביותר. הוא אדם נחמד, אך לא חם ורגיש -תבואי אליו עם חיוך- ותקבלי חיוך בחזרה. אל תצפי לפוצי-מוצי, כי הוא לא.אפילו ממש רחוק מזה. לי היה חשוב שהוא יהיה איש מקצוע, לא איש חביב (למרות שיכול היה להיות יותר נחמד אם כן) אבל באמת שהשתדלתי לבוא במצברוח טוב - ובכל פעם מחדש הוא היה חייכן ונחמד (בפגישה הראשונה הוא ישב מולי ופיצח גרעינים והזכיר לי צב, ככה שבכלל הייתי על הרצפה, ובביקורת השנייה הוא ממש מחא לי כפיים על היריה ואורח החיים שאימצתי. הוא בסה"כ סבבה לגמרי, ואין לצפות ליותר מכך). ולגבי דיאטת החלבונים - קחי את זה כהזדמנות ללמוד את נושא החלבונים ולתרגל מתכונים מתאימים וסדר אכילה נכון מהצלחת (חלבונים, ירקות,פחמימות), כי גם אחרי הניתוח תצטרכי להמשיך לאכול כך. את יכולה לאכול, ביצים (כל פעם בצורה אחרת), טונה, טחינה, ירקות, דגים, בשר, מעדני חלב דיאטטיים, אם עדיין חם באזורכם אז שייק פירות או ירקות יכול להיות מעדן טעים ומזין. בקיצור- באמת שלא חסר. תיכנסי לאתרי מתכונים, ולא חסרים כאלה- ותראי שייפתח לך עולם חדש ומרתק... שיהיה בהצלחה ותעדכני!
סגלגלה