חדשה עם שאלה :)

שומו

New member
אתה מכיר אותי שאתה קורא לי אידיוט?

אתה מכיר אותי שאתה מדבר ככה על הרמה הדתית שלי
לא. אז שקט.

מוצארט

New member
לא דיברתי ברמה הדתית

דיברתי ברמה האישיותית. אתה מגיב בחריפות לעניין השירשור, אך להעליב אחר בפורום זה כנראה מותר.

מדריך הוא מדריך מלידה

וזה לא מדריך אתה משתמש במושגים חורצים כמו "ילד" ו "בן 16-17 מטומטם" אבל מה לעשות אי אפשר להתכחש לעובדה שזה לא בסך הכל ילד זה הרבה יותר מזה!!! אני לא מבין אותך! מה אתה עושה בפורום הזה?...

וחוץ מזה גם אם אתה לא מדריך

אתה צריך לדעת לשלוט על הצרכים הפיזיים שלך אז אם ככה למה אתה לא מנשק סתם ככה משהי שנראית לך כשאתם לבד? עם הגישה שלך אני באמת אבל ראסמי! לא מבין.. מה אתה עושה בתור דתי?

נכון אני באמת קצת התעצבנתי

כי זה לא הגיוני שככה דתיים חושבים... אני לא יכול להעלב מזה אז אני מתעצבן... וראסמי אנלא שם פס על מה שחושבים עלי כי אנשים שופטים פה אנשים יותר מדי... חוץ מזה שמדובר פה במצב פסיכי לגמרי אז ככה שהתגובות שלי לא יהיו נורמליות

hilel02

New member
לא,כי אני החבר הכי טוב שלך.

ואני לעומת זאת מוכן לקבל ממך המון נשיקות,למרות היותך מדריך.

חבוב, או שהתכוונת אלי ויצאת קצת...

או שאתה לא יודע שזיהום זאת תמר ותמר זאת בת...

talula39

New member
יו...חחח איזה ילדים שרוטים...

אבל זה לא משנה אם הוא יודע דתמר זאת בת או בן...הוא יכול לחשוב מה שהוא רוצה...

לגיטימי לחלוטין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

נטרפה עליך דעתך
זה לא לגיטימי בשום אופן לנשק חניכה בבני-עקיבא
הוא ביקש לעלות אליה והיא הסכימה. בגלל זה זה הופך למותר
אולי היא הסכימה כי היא מכבדת את המדריך שלה
אסור לאנשים עם סמכות לנצל את מעמדם וסמכותם
גם אם הם בני 16-17. אין בכך שום היתר. זה לא סתם נער- זה מ-ד-ר-י-ך. זה מעשה שלא יעשה בבני-עקיבא. חד וחלק. מי התיר מעשה שכזה
ההלכה
ההנהלה הארצית
אתה

hilel02

New member
את שוברת את שיאי הדרמטיות בפורום-

וזה השג ענק. הוא לא אנס,הוא נישק-ואיך שהיא תיארה את זה -זה נשמע כמו סתם נשיקה יבשה..לכו תדעו-אולי אפילו רק בלחי. כנסו לפרופורציות. כולה נשיקה. ולא,דעתי לא נטרפה.

tamarhp

New member
זה לא העניין.

הוא עשה משהו שמנוגד לערכים שאותם הוא אמור להנחיל >> הוא לא מתאים להיות מדריך. הוא עשה משהו בניגוד לרצונה (ולא משנה מה זה) > כפיה, הטרדה מינית. וזה לא משנה אם זו נשיקה יבשה, רטובה או חצי מבושלת.

מוצארט

New member
לדעתי, דווקא את פספסת את העניין

בראש ובראשונה הוא בנאדם. גם מדריכים נכשלים ונופלים, ולא צריך לעשות מזה סרט טורקי. אם זה כ"כ הימם אותה, שתלך ותתלונן על הטרדה מינית. יצחקו לה בפנים. למה? כי היא הזמינה אותו לבית שלה.

למעלה