חדשה עם שאלה

annanat

New member
חדשה עם שאלה

היי לכולם, סוף סוף מקום שאפשר לשאול הכלל איך לא חשבתי על זה קודם יש לי תינוקת (מדהימה) בת חצי שנה שלא מוכנה להיות בעגלה. הטיולים איתה תמיד מסתיימים שהיא על הידיים. הבנתי שבדר"כ טיול בעגלה מרגיע אבל אצלנו זה ממש הפוך. אחרי כמה דקות בעגלה היא מתחילה לצרוח אבל ממש ממש לצרוח... יש למשהו רעיון????????????????

annanat

New member
מנשא

אני משתמשת במנשא אבל זה ממש לא פיתרון אני לא יכולה לצאת איתה מהבית

אביטלתל

New member
למה זה לא פיתרון ?

את יכולה גם לנסות עגלה אחרת או טיולון - בגיל הזה ובמזג אוויר הזה זה מתאים

נסי

על הבטן ולפתוח לה את העגלה שתוכל לראות החוצה נסי על הגב........ בד"כ זה תקופה כזו שעוברת........ אם היא כבר זוחלת יכול להיות שזה מתיסכול להיות קשורה בתוך העגלה...אצלנו זה התחיל ככה השבוע.

annanat

New member
ניסתי הכל אפילו החלפתי עגלה

זה לא כ"כ זמני זה כבר חודש שהיא מסרבת לשבת בעגלה וזה רק מחמיר

annes

New member
אצלנו יש רפרטואר של צעצועים

שיוצאים בתהלוכה מהקיטור הראשון ועד לסוף המר (על הידיים) בדר"כ עניין של חצי שעה במקסימום...(בן 6.5 חודשים)

tookmy

New member
אצלנו זה היה ככה

בערך עד גיל 7 חודשים. המטפלת אמרה שטיול עם העגלה הוא טיול קצר. היא היתה יוצת וחוזרת עם תינוקת על הידיים, וגם מא שלי. אני הצעתי להן מנשא, לא רצו. אצלי היא לא בכתה בטיולים כי היתה בתינוכיס... אם כבד לך את יכולה להתחיל לנסות לשים אותה על הגב במנשא. אני עושה את זה בזמן האחרון (הבת שנה וחודש שלי שוקלת כמו בת חצי שנה) וזה נפלא.

יש ילדים שפשוט שונאים עגלות!

אני מכירה את זה מקרוב הילדים שלי לא ישבו בעגלה בכלל שחר התחילה ממש בזמן האחרון(שלוש וחצי
) מאז שעמרי נולד היא ממש אוהבת עגלות טוב שהיא נזכרה... מה עושים אני משתמשת בתינוכיס כל הזמן כרגע זה הפיתרון היחיד הנוח שיש לי, נראה לי שלהרים על הידיים בלי מנשא זה הרבה פחות נוח. משתדלת לצאת לגינות לפרוש שמיכה ולתת לעמרי לשכב . בכל מקרה לא מצאתי את הנוסחה שמשאירה בעגלה ושהות שם מייצרת בכי קורע לב בהצלחה...

למעלה