שלום לך ... ../images/Emo140.gif
קודם כל ברוכה הבאה בצל קורתנו ... צר לי לשמוע על אובדנך. עם זאת, אני שמחה בשבילך שבנית לעצמך משפחה ומזל טוב על ה
שבדרך ... באשר לשאלתך. אני חושבת שההשלכה הכי עקבית שאני זיהיתי על זוגיות היא התיפיה הלא - ריאלית שבן הזוג יוכל להשלים לנו את מה שכל כך חסר לנו - את ההבנה בלי שנצטרך לדבר, את הקבלה הלא מותנית, ואת האהבה הלא מותנית ושמעל לכל. אני אומרת לא ריאלית, כי אף אחד לא יכול להשלים בשבילנו את החוסר ולמלא את הבור הענק שנפער. זה כמובן לא מונע מאיתנו כל הזמן להמשיך ולקוות וגם להתאכזב כשזה לא קורה ... החוכמה היא לדעת לתאם ציפיות, ולדעת שכמה שמערכת היחסים טובה, היא לעולם לא יכולה להחליף ולבוא במקום זו שכל כך חסרה לנו. אבל אני רוצה להגיד לך עוד משהו. קששה לי לנתק את השאלה שלך מהניק שלך 'אני במשבר'. נראה שמשהו מתחולל בקרבך עכשיו. אני גם לא יכולה לנתק את זה מהמידע שסיפקת לנו שאת בהריון עכשיו. מכיוון שזה לא הריון ראשון שלך, אני בודאי לא צריכה להזכיר לך מה השפתעם של ההורמונים על כל אישה, קל וחומר בת ללא אם, שההריון מאוד מדגיש אצלה את החוסר והצורך באימא. אז אולי זה קשור למצב הפיזיולוגי-ריגשי שלך עקב ההריון - שווה לבדוק אם עצמך. בכל מקרה, טוב עשית שבאת אלינו, ואני מאוד מזמינה אותך להישאר איתנו, גם במשברים, וגם בשמחות. אם יש לך עוד שאלות או התלבטויות, את מוזמנת להמשיך ולשתף אותנו ....