חדשה עם שאלה

חדשה עם שאלה ../images/Emo140.gif

שלום לכולן, אני אמא לתינוק מתוק-מתוק בן שבוע וחצי, ולילד מתוק לא פחות בן 3. אני מניקה את הקטנצ'יק (את הגדול לא הצלחתי), ובינתיים טפו-טפו הולך לנו מצויין. הוא אוכל יפה וכבר העלה במשקל. יש לי שאלה לגבי תנוחות הנקה. יש לי שדיים גדולים
, וכשאני מניקה בתנוחה ה"רגילה", תמיד אני צריכה "לשמור" שיהיה לו נתיב-אוויר, אחרת האף שלו בתוך הציצי שלי... וזה נורא לא נוח כי הידיים לא משוחררות. מה עושים? לבנות החזה הגדול- יש לכן טיפים בשבילי? כמובן שאני יכולה להניק בתנוחת ה"פוטבול"
, אבל זה פחות נוח לי, וכשארצה להניק בחוץ
, אני לא רואה איך אפשר להניק בתנוחה הזו בלי כל הכריות מסביב.... אשמח לעיצה/טיפ/ או אם יש קישור לתמונות/סרטון שממחישים בצורה טובה התחברות בתנוחה קלאסית. תודה!

Revili

New member
מנסיוני האישי...

אומנם לא מאד גדולים, אך לא יכולתי לתת להם לשוטט חופשי אם רציתי שהתינוק ימשיך לנשום
אז בהתחלה זה באמת דרש יד שתלחץ על השד ותפנה מקום לאף...לא נוח אך הסתדרנו (לי אישית לא נוח להניק בתנוחת פוטבול או צידית שאכן מומלצות לבעלות חזה גדול). הבעיה נפתרה כאשר התינוק גדל מעט...שני דברים קרו בעצם, השד כבר לא היה גדוש ומלא כמו בתחילת תקופת ההנקה, הוא היה רך יותר ופחות גדול מה שסייע למצב...ובנוסף, הראש של התינוק גדל גם הוא ותוך זמן לא רב הפרצוף שלו כבר יותר גדול מהשד ולא נקבר כולו בפנים. אז אין לי עיצה מהפכנית בשבילך...אך כל העסק הופך להיות קל ופשוט יותר עם הזמן (ללא קשר לגודל השדיים) ומעולם לא נתקלתי בבעיה להניק בחוץ בתנוחה הרגילה...פשוט חכי עוד קצת ותראי אם הדברים מסתדרים.

למעלה