חדשה עם אייפון

noya206

New member
חדשה עם אייפון

שלום לכולם
מספר שאלות לאחר מעבר מגלקסי 5 לאייפון.
מה ההבדל בין ''נא לא להפריע'' למצב שקט? לא הבנתי למה קיימת האופציה הזו.
איך ניתן להעביר צלצול לאייפון, באנדרואיד השתמשתי באפליקציה שדרכה היה אפשרי ישירות להוריד צלצול, באייפון הבנתי שצריך לסנכן דרך אייטונז.
האם אפשרי להגדיר סוגים שונים של "רטט'' , למשל עבור הודעה שיהיה רטט קצר ועבור שיחה שיהיה רטט אחר?
ושאלה אחרונה- האם למישהו יש ניסיון עם הכיסוי סיליקון המקורי של אפל? האם כדאי לרכוש אותו?
תודה

Powerball

New member
מספר תשובות:

במצב שקט- אין צלצולים אבל יש רטט.
בנא לא להפריע - בעקרון אין צלצול ואין רטט. אבל זו פונקציה עם הרבה אפשרויות:
ניתן להגדיר זמנים קבועים מראש בהם האיפון יכנס למצב נא לא להפריע.
ניתן להגדיר קבוצות או מועדפים שמצב נא לא להפריע לא יתפוס עבור התקשרויות מהם.
ניתן להגדיר שהתקשרות שניה מאותו מתקשר בתך 3 דקות תפעיל צלצול למרות שהמצב מופעל.

ניתן להגדיר סוגי רטט וצלצול שונים להתראות שונות באופן הבא- כנסי להגדרות- הודעות, ושם תחת כל אפליקציה ניתן להגדיר את סוג הצלצול וסוג הרטט.

לגבי כיסוי הסיליקון - זה עניין של העדפות. אין לי נסיון עם כיסוי הסיליקון אבל יש לי נסיון עם כיסוי העור של אפל, והוא נעים למגע, לא מגדיל מאוד את המכשיר, נותן הגנה מוגבלת למכשיר. אני מניח שכיסוי הסיליקון של אפל דומה, עם תחושה שונה ביד.

נא לא להפריע - מיותר

לטעמי, זו אופציה מיותרת, שמפריעה יותר מאשר מועילה. היא עושה דבר אחד (השתקה), אבל תחת מגוון מבלבל של פרמטרים והתניות. וכל זה, בנוסף לאפשרויות נוספות שיש להשתקה (כגון הכפתור שבצד, ווליום, סוגי צילצול לפי קבוצה ובטח עוד ששכחתי), שגם הן עם התניות.
&nbsp
כך שברגע המכריע, יש סיכוי טוב שצילצול חשוב לא יגיע, או שדווקא להפך - המכשיר יסרב לשתוק. לדוגמא, האם ידעת, שב-"נא לא להפריע", המכשיר כן יצלצל, אם הוא לא היה כבוי? נהדר לישיבות...
&nbsp
לעניות דעתי, כדאי להסתפק בכפתור ההשתקה. פחות מתוחכם, אבל לפחות אין הפתעות.

Powerball

New member
וכמובן שיש גם דעה אחרת...

פיצ׳ר מעולה למצבים בהם רווצים לסנן שיחות נכנסות באופן כללי, אבל רוצים כן לקבל שיחות מבני משפחה / או בנושאי עבודה מסויימים.
מצאתי את זה שימושי במיוחד בנסיעות למקומות באזורי זמן שונים, כאשר אני לר רוצה ששיחות ״סתמיות״ יעירו אותי, אבל חשוב לי לקבל שיחות מאנשחם מסויימים - בני משפחה למשל.

Y. Welis

New member
אגב חיסרון אחד באייפון (אבל קל) - לא מהבהב אם שיחה לא נענתה.

למעלה