חדשה-ספויילר

MAAYANAH

New member
חדשה-ספויילר

היי אני חדשה כאן, לא שהסדרה חדשה פשוט היא מעניינת אותי בזמן האחרון...חחח אני אתייחס לחלק מהתגובות שראיתי כאן. התחלתי להוריד את הפרקים המתקדמים ואני לא מאמינה שליאם התחתן עם סטפי!!! היא כזו מרשעת... איך זה יצא מרידג'!!?!?!? היא בטוח פיתתה אותו. ואני חושבת שכל הבקשה של הופ להמתין היא אמתית ולגיטימית ובחור שבאמת אוהב אותה יכבד את זה. אבל לא ברור לי למה תמיד הם מגיעים לרגע של כמעט ו...ואז היא עוצרת אותו כי אז זה באמת דאונר רציני. ספרו לי ספויילרים מעניינים! חחח

Shiri from the block

Active member
ברוכה הבאה
קודם כל לשאלתך, איך סטפי יצא כזאת מרשעת מרידג'?....... אל תשכחי שהיא גם יצאה מטיילור (; ממתי את צופה בסדרה? את רואה בקצב של ארה"ב?

MAAYANAH

New member
עונה-ספויילר

ראשית, תודה
ואף פעם לא חשבתי שטיילור מרשעת עד ממש לאחרונה כשראיתי שהיא מרשעת וטיפשה האמת... אני רואה כרגע גם בקצב של הארץ וגם בקצב של ארה"ב. אבל לא ברור לי למה ביל כל כך רוצה שליאם יהיה עם סטפי??

Shiri from the block

Active member
בגלל ש
ביל לא אוהב שהופ היא כזאת מתחסדת חמודה ומתוקה.. מתאר אותה כילדה בזמן שסטפי היא אישה והיא יותר מתאימה לליאם ויכולה לאתגר אותו ולעניין אותו יותר מאשר הופ..

MAAYANAH

New member
אז רגע

ליאם אוהב את הופ ואת סטפי?? כי זה נראה כאילו כשהוא עם הופ אז הוא רוצה להיות עם סטפי, וכשהוא עם סטפי הוא רוצה להיות עם הופ...ממש המשולש של רידג' טיילור וברוק.

Shiri from the block

Active member
אממ
איך שאני רואה את זה הוא מאוהב בהופ והוא אולי נמשך לסטפי.. לדעתי אין מעבר בינו לבין סטפי. זה הכל היה מניפולציות בשביל להתחתן איתו. מאמינה שאיכפת לליאם מסטפי אבל שהוא לא רוצה להיות איתה.

MAAYANAH

New member
אוקיי הבנתי-ספויילר

ואיך תומאס והופ התחילו??בפרקים של הארץ הם בכלל לא בכיוון של זה אפילו...

Shiri from the block

Active member
זה התחיל משום מקום.. סטפי וליאם בדיוק התחתנו, ותומאס פתאום נדלק על הופ והזמין אותה לצאת איתו ואמר כמה שהיא מדהימה וכאלה..

MAAYANAH

New member
חחח

תומאס האמת נראה הרבה יותר טוב מליאם, ליאם נראה קצת נערי כזה. אם כבר אז עדיף שהופ תהיה עם תומאס. מה אתם חושבים??

Shiri from the block

Active member
תומאס חתיךךךךךךך
אני חושבת שהופ וליאם צריכים לסגור את כל העיניינים הלא סגורים ביניהם.. להתחתן, לראות איך זה הולך... ואז שהם יתגרשו והופ תיהיה עם תומאס! כי אחרת אם הופ לא תיהיה עם ליאם הם ישארו תקועים על זה לנצח

MAAYANAH

New member
חחח כן

איך הם לא עשו רומן גדול מלכתחילה עם תומאס??? זה הכי קלישאה שהבן של רידג' והבת של ברוק יהיו ביחד חחח

חכם ניר

New member
ברוכה הבאה והשתלבות מהירה

תמיד כיף להכיר אנשים חדשים ואני שמח שמצטרפים אנשים חדשים לפורום!!

למעלה