חדשה משוטטת!

חדשה משוטטת!

טוב, בלאק אייד פיז....איפה להתחיל? יאללה נתחיל ממני בת 14 מר"ג לא חדשה בתפוז, משתתפת בעוד פורומים....רשימה ארוכה.... ואני חולה על הלהקה הזאת! זה התחיל מהשיר מיי המפס שפשוט חייב אותי לקנות ת'דיסק ועוד המקורי!
ות'אמת אנ'לא מתחרטת על החמישים שקל שבוזבזו בצדק..........אמא שלי לעומת זאת כן...מסכנה העברתי אותה 3 חודשים בדיסקוטק....טחנתי ת'דיסק במערכת...חח...כמו כולם
אקיצר עכשיו שפרגולה אהובתי הביאה אותה בסולו חשבתי שכדאי לי להצטרף אם אני רוצה לדעת מה קורה ... רציתי להצטרף לפני אבל ממש לא היה לי זמן...אתם יודעים תיכון חדש וכל זה..... נסיים בשאלות: כמה קליפים פרגולה הוציאה חוץ מלונדון בריד'ג? יש תאריך ליציאת האלבום הבא של הבלאק אייד פיז? תודה מראש! לאב יו אול!!!!!!! אה וסליחה שלא כתבתי באנגלית תשמות של השירים פשוט מקש הקאפס לוק שלי לא עובד... וגם על החפירה הקטנה שהבאתי...לא מתאים לי ת'אמת...

kocit

New member
../images/Emo9.gifקודם כל ברוכה הבאה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

כמה קליפים פרגולה הוציאה חוץ מלונדון בריד'ג?יצא קליפ עכשיו לשיר FERGALICIOUS יש תאריך ליציאת האלבום הבא של הבלאק אייד פיז? בנתיים לא..
מסכנה אמא שלך

x N O A M x

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני נעם
בקשר לשאלותייך: א. כן, היא הוציאה עוד קליפ חדש שנקרא "פרגלישס" [באנגלית: FERGLICIOUS] ובנומבר הוא רק ייצא לMTV..את יכולה לצפות בו כאן
: http://youtube.com/watch?v=BKp3Ic-8yvY ב. האלבום הבא של הבלאק ייצא ב2008 ככה ואגב, חח פרגי שייכת לשני אנשים מהפורום: לי
ולהדר
ואנחנו עוד נתעד את זה
השתלבות נעימה

תודה על הקליפ../images/Emo70.gif

עכשיו הוא מסרב לעלות לי אבל אחרכך אני אנסה.... בטוח שאנ'לא אתאכזב... כן כאילו שאני אצליח לשרוד עד 2008 בלעדייהם...אני אשתגע!!!!!! אה ועכשיו פרגי שייכת לשלושה אנשים בפורום: נעם
הדר
ולי

x N O A M x

New member
חח../images/Emo9.gif

פרג שלנו לא צריכה יותר משתי נשים
וזה אני והדר..תאמיני לי שיש תור מפה ועד לאמריקה
מקסימום, לכי לטאבו, יהיו לו גם שתי נשים
ואז תכירי ת'בן המקסים והחתיך שלו..........................................

HaDaRoSh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

הי, אני הדר בת 17 מת"א
ענו לך על השאלות
וכמו שנעם ציינה האמממ פרגי רק שלי ושל
חחחח אז יאללה, השתלבות נעימה

ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

גם אני חדשה.. אני שני בת 12 וחצי מנתניה. השתלבות נעימה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

אני מעיין:] אממ וענו לך כבר
..