חדשה מנסה לחיות מחדש

חדשה מנסה לחיות מחדש

תמיד האיתי עבור אחרים עכשיו התחלתי עבור עצמי באתי לפה להכיר לפרוח בוקר טוב ויום קסום לכולם

בוקר טוב ../images/Emo24.gifוברוכה הבאה

יונת יקרתי ,כולנו באותה הסירה , ויחד נפליג אל האושר .. ושוב גשם ואפלולי ... והחלונות שרק הברקתי שוב התלכלכו
והכנות לחג בעיצומם. שנצא בשלום ממצרים אחרי כל הבישולים, הניקיונות והזלילות. אני שואלת שאלה רטורית, אם יש גם בדתות אחרות חג עם כל כך הרבה ניקיונות והכנות. מי שמקפיד יוצא באמת לבסוף מעבדות לחירות. ומרחים כבר את סוף השבוע .......

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קשה לי , נמאס , חזרתי מפזוטרפיה לאחר שבועיים וחצי שאסרו עליי לעשות , במקום להתקדם הלכתי אחורה , לא מצליחה דברים שלא היו קשים לי בפעמיים הקודמות.מתוסכלת .. לאחר הטיפול היתי צריכה להחזיר את התומך ברך , ולא הצלחתי , והמכנס סירב ללהתלבש ,מתסכל ..... נזכרת בקובי ,אך היה מסיע לי ,אך טיפל בי ובוכה , חוסר אונים מזעזע ,בדברים קטנים שזקוקה לעזרה, והוא שידע לתמוך לעודד לסיע איננו .. אומנם זוכרת גם שאם היה לא היה מותר לי והיה דורש שאתעמל יותר , אתאמץ יותר ,ובודאי שהיו מריבות ,אבל עכשו אין למי לקטר , אין מי שתומך .ואין מי ששומר ..ואין מי שמסיע לטיפול .. מיואשתתתתתתתת

אנימו

New member
בוקר טוב אחרי לילה לבן....

לא פענחתי עדיין את הקוד של החלומות של הלילה, כנראה שייך לדיבורים וריגושים של היום הקודם. אתמול גלשתי לזכרונות כואבים והיתה לי סיבה לריגוש והנה בלילה חלמתי והתעוררתי , נרדמתי וחלמתי חלומות לא הכי-הכי ;- ( בשעה שש וחצי החלטתי להפסיק להתמסר להם שהרי נאמר ש"חלומות שוא ידברו"). ועכשיו הגיע יום חדש . אמנם השמש לא נראת במחוזותינו, אבל יש תקוה.

לילות לבנים ../images/Emo199.gifזכרונות

ומחשבות טורדניות הכאב שלא עוזב במיוחד בחגים ובשבתות החלומות שחולמים ומנסים לספר לנו משהו וכמו שאמרת אנימו מה הוא בעצם הקוד? איך נפצח ונבין מה החלום מספר לנו וכשכואב לנו ולפתע אין אותו לידנו לחבק להבין לעזור אפילו אם הוא צעק עלינו וכעס לי זה חסר מאוד למרות שהילדים מעניקים לי תשומת לב חיבוקים והכל בן הזוג חסר

אנימו,אם השמש זורחת כל יום.תאמיני..

שגם לנו יש שמש משלנו שזורחת,רק מה אנו עושים למען שתשאר מוארת?

אנימו

New member
השמש הזורחת-צריך לתת לה לפעמים

לשקוע ולדעת שהיא תמיד תעלה שוב. פרקי הזמן לפעמים מתארכים. אבל אם עוזרים לה, לשמש.... עלה תעלה. ככה אני מאמינה.

mlaor2

New member
ברוכה הבאה

ב"ה התעוררת מהתרדמת ויוצאת לחיים חדשים, עלי והצליחי!

יונת אהבה בוקר מצויין

חבל שבזמן שהיית למען האחרים לא לקחת קצת לעצמך. אומרים המנחמים,עדיף טיפה מאוחר מאשר בכלל לא מאחל לך הצלחה באשר תחפצי ושיבוא לך במהרה. יום טוב ובשורות טובות

למעלה