חדשה מחפשת המלצות

חדשה מחפשת המלצות

שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אני מחפשת המלצות לטיול שיתאים גם לתינוק בן שנה וחצי לשבתות הקרובות בתקווה לנצל את מזג האוויר הנעים לפני השרבים של הקיץ:) תודה!

hhh האחת

New member
טיול בארץ-מקומות קדושים

אהלן...אומנם אין לי המלצה לטיול עם תינוק, אך יש באתר שלי מקומות רבים ושונים בארץ הקדושים ליהדות ולנצרות ובהחלט יכולים לתת לך רעיונות לטיולים למקומות שונים ורבים שבוודאי לא שמעת על חלקם... יש הרבה מקומות שאפשר להגיע אליהם עם הרכב ישירות ולטייל קצת בסביבה רגלית...טיול נעים ומעשיר www.biblewalks.com BibleWalks.com - walk with us through the sites of the Holy Land רותם :)

בעגלה (ספורט...)

אנחנו מהמרכז, אזור פ"ת ואשמח להצעות במרחק של עד שעה נסיעה לכיוון.

hhh האחת

New member
ככה...

יש לך אתרים של רשות הטבע והגנים, למשל כמו קיסריה (הנמל), זה פחות טיול רגלי, אך קל להסתובב שם עם עגלה ובהחלט אפשר ל"שרוף" שם שעתיים ומעלה....וכמובן שיש את כל שאר האתרים של רשות הטבע, פשוט תחפשי בגוגל ויש גם לא מעט שקרובים יותר אלייך.. הנה לך לינק לעוד מספר אתרים שלהם ומסלולים- http://www.parks.org.il/BuildaGate5/general2/company_search_tree.php?Cat=190~Card1~~~~&ru=&SiteName=parks&Clt=&Bur=292914688 אה...ומה עם ירושלים? אפשר לעשות סובב חומות, או לטייל בתוך העיר העתיקה בקלות עם עגלה.. ואני ממליצה על טיולי "בעקבות הצלבנים", יש הרבה דברים לראות, ואני לא חושבת שצריכה להיות בעיה עם העגלה..מגיעים עם האוטו קרוב לאתר והולכים טיפה ברגל וכך הלאה ממשיכים.. מקווה שעזרתי !

למעלה