חדשה מזעזעת

• פותח הנושא LAE
  • פורסם בתאריך

LAE

New member
חדשה מזעזעת../images/Emo31.gif

הייתי בהלם לקרוא את הידיעה. בעיתון "זמן תל אביב" יש מוסף רכילות "סתם". נכתב שם שחוץ מזה שאבנר יקח את מאיה מגידי, עומר ברנע נמצא בקשר עם דניאלה וירצר. איכס!!!!!!!!הלך לי התאבון. איך היא יכולה ללכת עם הגולם הזה? אני ממש בשוק.

shirakl

New member
מה?

מילא בסדרה, אין ברירה, התסריטאים אשמים, אבל בחיים? הוא פשוט דוחה! הוא מכוער, הקול שלו זוועתי, הוא שחקן גרוע! בא לי להקיא כל פעם שאני רואה או שומעת אותו! ההצטרפות שלו הרסה לי את הסדרה! חשבתי שדניאלה שווה יותר מזה! אני ממש מקווה שזה סתם שמועות!

MsPiggy

New member
תגידו אני היחידה כאן שחושבת

שאבנר חתיך? כי לפי דעתי הוא פשוט הורס...

deep ocean

New member
אני לא יודעת אם את היחידה

אבל הוא לא חתיך בעיני. ומה זה התנועה שהוא עושה עם הלשון שלו?

lovebuffysumers

New member
לא, את לא היחידה... גם אני חושבת../images/Emo70.gif

אני גם חושבת כמוך (שאבנר..) ואני לא מבינה מה כולכם רוצים ממנו!!!! מה הוא כבר עשה לכם?! לדעתי- הוא בסדר גמור, אבל בסדרה הוא סתם מגעיל ומאיה גם כן!!! (טוב, מאיה לא מגעילה, אבל זה היה ממש מגעיל מצידה לבגוד ככה בגידי המסכן, שאגב הרבה יותר נחמד מאבנר!!)

Gal6

New member
תוסיף ../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סליידר

New member
שיוסיף רק אם זה ספוילר על הסידרה.

ספוילר קשור רק אם מגלים לך משהו על העלילה. סליידר

swirrrly

New member
כן היה שם, ציטוט:

"חוץ מזה שאבנר יקח את מאיה מגידי בסדרה" וזה עוד לא קרה, להזכירכם. אוהבת מכבדת מעריכה מעריצה ומוצצת, שיר
י

actress

New member
הנה רכילות אחרונה מ"עיתון ת"א ../images/Emo8.gif

לתשומת לב מכורי הטלנובלות בכלל ו"לחיי האהבה" בפרט: בקרוב מאוד ינסה השחקן עומר ברנע לקחת מהשחקן יהודה לוי את השחקנית דניאלה וירצר. ובמציאות: ברנע כבר מזמן מפרמט את וירצר. אני יודעת שרשמו פה משהו ורציתי לסדר תשרשור אבל הנה זה.

actress

New member
או קי אני רואה ששרשרו אז זה עבר....

אחורה, והחזרתי כי אנשים פתחו פה נושא חדש לשרשורים אחרים אז תיקנתי.

למעלה