../images/Emo201.gif משתתף בצערך.
כן, את בתקופה איומה ונוראה. כל עולמך חרב. זה באמת נורא ואיום - אך את תתמודדי, כפי שאת עושה בכך שאת פנית אלינו, ותלמדי, לאט לאט , תוך חריקת שיניים, בכי ועוד , כפי שמתאים לך- תלמדי לחיות אחרת. תלמדי לחיות בלי. זה תהליך ממושך - אך זו תקופה. הקושי הנוראי הוא בדרך כלל נמשך כשנה, שנתיים (כל אחד מה שמתאים לו), ואח"כ פחות קשה. לומדים לחיות לצד הכאב. אח"כ יש ימים קשים יותר ופחות, ישנן תקופות קשות שהן קצרות יותר. עם הנסיון של השנים, לומדים להכיר את התהליך. זו עולם אחר (נוראי) ולומדים לחיות בו. לומדים איך למצוא את האור, התקווה, את שמחת החיים. ככול שיהיו לך יותר כוחות לכאוב , לכעוס וכדומה, תאפשרי לעצמך לכאוב, להתעצב - אך לא להשאר שם. תמשיכי במסע של החיים, של בנית חיים אחרים, של שיקום החיים שנהרסו, תלמדי על עצמך, איך לעזור לעצמך, לילדכם. המשיכי לשאול את השאלות שלך, חפשי גורמים שיכולים לתת לך מענה - וכך תמצאי כוחות ויכולות הנמצאים בך. לקח לי זמן, עד שעלתה בי המחשבה, שבעצם , מה אהובתי ז"ל, (כארבע שנים), הייתה מאחלת לי ולילדינו ? והתשובה שעולה לי, היא שהיתה רוצה שיהיה לנו הכי טוב שאפשר. וזה נותן לי כוחות. תראי, כל אחד - הוא אחד , יחיד ומיוחד - ואין שני לו. כל אחד מתמודד עם אובדן הבן /בת זוג בדרכו הייחודית. לפעמים יש דברים משותפים לזולת, והרבה פעמים , זה ייחודי לו. מדובר בתהליך מאוד אינטימי, אישי. טוב לשמוע מאנשים שבאותו מצב, ואת תבחרי מה שנראה לך כרגע נכון ומתאים לך. תנסי, ותראי מה כן ומה לא מתאים לך. ואני מאמין שתמשיכי לשאול ולחפש תשובות ותובנות. ישנם גם ספרים. כל הכבוד לך על ההתמודדות!