חדשה + כמה שאלות

חדשה + כמה שאלות

הממ היי, אני נטעלי, כמעט17, מר"ג D: אני עכשיו מתחילה את ברייקין דון. אני רק מקווה שהוא לא יהיה חופר קצת כמו האחרים חח.X: 1. מתי ניו מון יוצא? 2. שמעתי שיש ספר חמישי, מיידנייט סאן. מישהו יכול להסביר לי עליו? כי לא ראיתי אותו בחנויות, ולפי מה שהבנתי בהתחלה יש רק 4 ספרים בסדרה. 3. אשמח לשמוע ביקורות מהספר the host (לא זוכרת מה השם בעברית). אני הבנתי שהוא לא המשך ישיר של הסדרה והוא מוגדר כיותר מד"ב, אני טועה? :] 4. שאלה אחרונה.. מבטיחהD: האם יש סצנות שנחתכו בעריכה של T וניתן לראות אותם איפושהו? (או אפילו להוריד.. יותר טוב:p) זהו^^ אשמח לתשובות:)

adi dion

New member
וולקאם! ../images/Emo13.gif

אני עדי, בת 20. וקצת תשובות- 1. ניו מון בעברית יוצא כנראה במאי, לא יודע על תאריך מדויק. 2. זה לא המשך של הרביעי, זה הספר הראשון אבל מהנקודת מבט של אדוארד. הוא עדיין לא גמור כי מישהו הדליף את הטיוטה הראשונית לאינטרנט, ומאז סטפני הפסיקה לכתוב אותו
כן יש לה תכנונים להוציא את הספר לאור, אבל כמו שזה נראה בינתיים זה לא הולך לקרות בעתיד הקרוב... 3. זה לא המשך של הסדרה, ולא קשור אליה בכלל. זה ספר בפני עצמו שסטפני כתבה והוא באמת מוגזר יותר מדע בדיוני. אני אישית עוד לא קראתי, אני אתחיל אותו ממש בקרוב :) 4. כן, יש אותן בDVD (המתורגם עוד לא יצא) ואני יודעת שיש מלא סיצנות ב youtube, את יכולה לחפש שם
אז אחרי החפירה- תהני פה והשתלבות נעימה!

היי עדי D: תודה על התשובות. ../images/Emo140.gif

אני מניחה שזו אשמתי שלא ציינתי אבל התכוונתי לתאריך של הסרט ניו מון, ולא הספר. (מה גם שהספר לא מעניין אותי בשיט. אנגלית זו ה-שפה
XD) אני ממש מקווה שהיא תחליט להוציא את הספר! קראתי ברפרוף פה שהטיוטה נמצאת באתר שלה אבל לא מצאתי.. אפשר ממישהו קישור? :) והממ.. מה שיש ביוטיוב זה סצנות שכן נכנסו.. לפחות מה שאני ראיתי..

Galuush

New member
יש ביוטיוב סצינות שלא נכנסו...

יש צירפתי לך קישור. בעמוד שהוספתי לך, את יכולה לראות את הסצינות שהורדו- הן השלוש הראשונות. לגבי הסרט, ממה שאני יודעת, הוא בתהליכי צילום. הוא אמור לצאת בנובמבר השנה בארה"ב.

Galuush

New member
עכשיו כשאני שמה לב...

את יכולה להיכנס לסרטון השני שנתתי לך בקישור, ושם מאוגדות לך שלושת הסצינות שהורדו

adi dion

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

אז על הסרט ענו לך, ובארץ זה בטח ייצא באמצע דצמבר כמו הסרט הראשון. הנה הטיוטה- הלינק לטיוטה עצמה נמצא בסוף החלק הראשון: http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html לא ראיתי את הלינק שגל נתנה פה, אבל אני ראיתי בעוד אתרים יותר משלוש סצנות שירדו, הבעיה שאני לא זוכרת איפה זה היה, סורי

lil fairy

New member
ציטוטון

could a dead frozen heart beat again? it felt like mine was about to. חלק מהציטוטים שאני אוהבת מmidnight sun :)

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל בת 19. התשלבות קלילה ומהירה
ועדי ענתה לך על הכל

NotFamous

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מור, 14 וקצת. הכינוי שלך
זה משיר של סילברסטיין נכון?

למעלה