חדשה כאן

חדשה כאן

שלום לכולם נתקלתי בפורום במקרה בגלל האירוח ואולי אין מקרה בחיים . שני דודי נפלו במלחמת הקוממיות אני עוד לא נולדתי כך שלא הכרתי אותם ובעצם נולדתי אל תוך ההוויה של השכול והגבורה . הגבורה של סבתי שלא בכתה אף פעם סבתי וסבי שלא רצו להחליש את העם בימי המלחמה המשיכו הכל כרגיל אנחנו חזקים . אסור היה לבכות על שום דבר על הכל נתגבר מכוון שסבתי גרה בסמוך אלנו בתים צמודים חייתי באוירה הזו של שכול שלא בוכים עליו ולא מדברים על הרגשות סביבו כל חיי . תמיד נראה לי מוזר העניין ותמיד הייתה לי הרגשת פחד שגם לי זה יהייה ואך מתמודדים. ביום שילדתי את בני הבכור בסוף הלידה הדבר הראשון שעלה לי לראש זה אוי ואבוי עוד חייל לצה"ל כל חיי רדפה אותי המחשבה הזאת אבל דחקתי אותה . עכשיו כשבני לפני גיוס ורוצה ליחידה קרבית ומובחרת אני מרגישה שאני יוצאת מדעתי מצד אחד עלי להיות אמא ולעודד את הילד לעשות כרצונו מצד שני מפחדת מנבואה שמגשימה את עצמה .מפחדת לדבר על כך . כל מילה שהילד אומר משגעת אותי למשל "עוד מעט אני לא אהייה כאן יותר" את יודעת שאני יכול לההרג " השבוע בכלל הוא אומר לי "איזה באסה להיות הורה עם יקרה לי משהוא מה תעשי ובגלל זה לי לא יהיו ילדים "אני יוצאת מדעתי מפחדת ללכת ולדבר על כך עם בעל מקצוע מהנקודה של כפי שאמרתי נבואה שמגשימה את עצמה מאותה סיבה מפחדת אפילו לחשוב על כך ודוחקת את זה לא יודעת מה לעשות קשה לי נורא . סליחה על האורך ותודה .

miriamgrun

New member
חוויה שעברתי ולמדתי

כוח המחשבה הוא מאד חזק מאד חשוב להתרכז במחשבות חיוביות וכאשר השליליות מגיעות אלינו מחשבות שליליות אז אני עובדת כך כרגע אין שום דבר שאני יכולה להעשות בדבר, והמציאות שלי היא שונה אני לא נכנסת לשם. משפט שאני חוזרת אליו מיליון פעם ביום לפעמים בתוך עצמי אמונות תפלות הם דבר של שגעון מחשבתי שכמובן לכוח המחשבה יש הרבה עוצמה שאני לא מזלזלת בה כלל לכן חשוב מאד מאד מאד מאד להקפיד לנווט את המחשבות שלך אל דברים חיובים ואל החיים ולא אל המוות אל השחרור של הילד המצבא המטרות שלכם הם הסיום מה תעשו תחסכי כסף לטיול בשבילו ללמודים תארגנים לך מטרות חיוביות לחיים להמשך חיים תראי את האור ולא אגדות של מוות. מקווה שמן הקצת נגעתי מרים

למעלה