חחח סטייליסטית,מה? אני מטאליסטית גאה וגאה נעים להכירXD
E etieti1 New member 14/12/06 #24 חחח סטייליסטית,מה?../images/Emo6.gif אני מטאליסטית גאה וגאה נעים להכירXD
S spt Peper New member 14/12/06 #10 ברוך הבאה נשמה היי אני יאיר עוד חודשיים וחצי 17 מגבעת שמואל וגם אני חדש כאן ממש טרי אז השתלבות נעימה!!!!!
ברוך הבאה נשמה היי אני יאיר עוד חודשיים וחצי 17 מגבעת שמואל וגם אני חדש כאן ממש טרי אז השתלבות נעימה!!!!!
F F u c k i n g S p New member 14/12/06 #17 ../images/Emo13.gif תודה נשמה וברוך הבא גם לךך!! נשתלב ביחד
B bar1420 New member 14/12/06 #13 ברוכה הבאה וכאלה..^^ טוב אז ככה אני ממודיעין הבייבי שבכל החברוה פה הקטנטונת..^^ בת 14..לא סגורה על עצמי אז ברוכה הבאה ושלום..=]
ברוכה הבאה וכאלה..^^ טוב אז ככה אני ממודיעין הבייבי שבכל החברוה פה הקטנטונת..^^ בת 14..לא סגורה על עצמי אז ברוכה הבאה ושלום..=]
F F u c k i n g S p New member 14/12/06 #19 תודה מאמי נחמד אז אנחנו גרות באותו מקום.. נוכל להגיע יחד למפגש;]
P Pelagos New member 14/12/06 #14 ברוכה ../images/Emo13.gif חעחע, מודיעין, איזה חור [גרתי שם 8 שנים XD] תיהני! אגב, המ, מותר לשאול מאיזה בצפר את?
ברוכה ../images/Emo13.gif חעחע, מודיעין, איזה חור [גרתי שם 8 שנים XD] תיהני! אגב, המ, מותר לשאול מאיזה בצפר את?
F F u c k i n g S p New member 14/12/06 #20 חחח חופשי חורר אממ אני לומדת ברעותת.. תיכון מכבים-רעות לאן עברת?
B Burn Ice New member 14/12/06 #21 OMG סוף סוף מישהי ממודיעין! עיר מתה מלסביות, איף. בכל מקרה גם אני ממודיעין! :]] קוראים לי מעיין, בת 16 [וחצי]. [email protected] מסנג'ר, תוסיפי! :]
OMG סוף סוף מישהי ממודיעין! עיר מתה מלסביות, איף. בכל מקרה גם אני ממודיעין! :]] קוראים לי מעיין, בת 16 [וחצי]. [email protected] מסנג'ר, תוסיפי! :]
B bar1420 New member 14/12/06 #23 גאדדדדדדדדד מה קורה פהההההההה עיר הכי משעממת.. ויש פה בנות לסביות אימאאאאאא חחחחחח ואיי אפשר ללכת ביחד למפגש.. חח קודם כל ברוכה הבאה לכולם..
גאדדדדדדדדד מה קורה פהההההההה עיר הכי משעממת.. ויש פה בנות לסביות אימאאאאאא חחחחחח ואיי אפשר ללכת ביחד למפגש.. חח קודם כל ברוכה הבאה לכולם..
ל לב מפלסטיק16 New member 14/12/06 #28 ../images/Emo187.gifיש מספיק תאמיני לי.. הייתי עם אחת ממודיעין... ואני מכירה עוד איזה 2..