חדשה כאן

חדשה כאן

שלום לפורום חדשה כאן, מתחילה דף חדש מקום חדש אפשר להיות עמכם? שאלה- על ההתחלה: הכרויות זה רק לרומנטיקה או להכיר נשים וגברים שנושאים להם משותפים? שאפשר לדבר ואולי להיפגש כדי להרחיב מעגל חברים?

האם...

קנית כרטיס שנתי חפשי ? כמו השיר... צפנה דרומה, צפנה מרכזה... נסיעות נעימות...התענייני בקומונה הצפונית בהקמה.בהודעה לפני מס` ימים ... ברוכה הבאה בצל קורתי...אני מנוע מלפרוס את השטיח... זה תפקיד ה.... לא אני...

../images/Emo140.gifחן חן בטר אנד דיפרנט

אהה? קונים כרטיסים? למה לי לא מספרים כלום? יש כל מיני שטיחים שאפשר לפרוש...כל אחד והשטיח שלו. תודה

ההודעה שלך מככבת יפה ושלי הושלכה ל

כי החלטתי לסלול דרך למטרה וכל המעוניינת מוזמנת... אני מכיר בוואריאציה שונה את המקום הזה ובינתיים גורנישט...אולי באת בזמן הנכון... אז השטיח נפרש לרגלייך... רוח מרעננת...די אקטואלי ...רק המרחק... טוב נתגבר,סוף סוף גבר...בהצלחה

שירקאן12

New member
ראשית ברוכה הבאה אילנו../images/Emo140.gif

בפורום הנ"ל את יוצת את דעותייך כלפי הפורום על כול נושא . וגם מפגשים. תהיי אקטיבית. יום נעים..

תודה שירקאן

ברור לי שאני יוצרת דעותיי..אשתדל להיות אקטיבית במידת האפשרויות שלי

שיר יפה והביצוע נהדר.

ברוכה הבאה שירת הים

ben 911

New member
ברוכה הבאה שירת הים ../images/Emo39.gif

ניסיתי לכתוב לך כמה תשובות לגבי שאלותייך, מאחר ויצאו לי קלישאס כאלה...מחקתי אותם
רק דבר אחד אוכל להוסיף, כל אחד לוקח כאן את הדברים לפי הקצב שלו, אם תהיה רומנטיקה? לא יודע, הלוואי שכן. במקרה הכי "גרוע" תמצאי כאן חברים וירטואלים שאולי בהמשך...יהיו חבריך הטובים גם במציאות

חן חן בן

אני מבינה שלא הובנתי הכוונה בשאלתי היתה האם זה רק למטרות רומנטיות כי...אם רק זו המטרה אינני מתאימה לכאן בשלב זה אם זה למטרת תקשורת נעימה והכרת חברות וחברים חדשים אז כן- אני מתאימה לכאן וההמשך- מי יודע? כרגע רק לוירטואליה.. ו..הכי טוב לכתוב מה שאתה מתכוון וכרגע עולה בראש... תודה על קבלת הפנים

ben 911

New member
שירת, תרגישי חופשי לתקשר איתנו

להכיר אותנו... מחוייבות רומנטית אינה תנאי קבלה לפורום
שוב ברוכה הבאה.

למעלה