הי עומר../images/Emo24.gif
אהבתי את התגובה שלך... אני בת. הניק שלי...ממש אין לי מושג מהו הפירוש שלו, ואולי גם אין לו פירוש אלא אם כן יש שפה שאיני מכירה
פשוט יצא לי...המצאתי (כל הזכויות שמורות) וכן אני מאוד ממוקדת צדקת, ומתחברת מאוד לכל הדברים שמעבר.. כמה נכונים הפירושים, זה ממש המצב כרגע, תחושת "לאן מכאן ממשיכים"? אני יודעת בתוך תוכי שהמחסור הוא לשם עליה, להבין מה זה ליהיות בבוץ, בקושי, ומשם למצוא פתרונות ובלי דילוגים. אני חושבת שאף פעם לא היה לי את הצורך החומרי להיפך יותר רוחני..אז אולי באמת זה רמז להבין מה זה לבנות חומר מהתחלה ולהבין שצריך פה איזון. בעצם זה טוב, כי בגלל שלא ייחסתי ממש חשיבות לחומר "מישהו" בא ללמד אותי כן לייחס חשיבות ולהבין מהו באמת מחסור ואז להתאזן ארצית ורוחנית (אני די מנותקת מהארץ
) בעצם לבנות בסיס בריא! תודה רבה על ההדרכה וששיקפת לי את מה שאני הייתי צריכה לשמוע. זה מדהים שפניתי למישהו מסויים לבקשת הלוואה, וכל כך לא היה לו נעים, שגם לו אין אפשרות לעזור..ולאחר כמה ימים שהוא יצר קשר ואמר שאין לו יכולת, אמרתי לו, זה בסדר..לכל דבר ישנה סיבה, אולי אנחנו צריכים להתגבר לבד, ליהיות חזקים ושיהיה בסדר. עומר, אני רוצה להגיד לך תודה שקבלת אותי בכזו חיבה שהורגשה וריגשה אותי..לא יודעת למה, מן חיבור מוזר, קבלה מכל הלב ללא שאלות מיותרות. שמחה ליהיות פה! תודה