חדשה כאן

חדשה כאן

ת'אמת שאני חדשה בפורום של מיכאל, ת'אמת שאני כרגע יש לי שני מפגשים לסיום הפריוקט. הוא ביינתים מעניין.

count on me

New member
ברוכה הבאה!

נקבל אותך בחיבוק גדול! חח באמת מעניין אותי לדעת באיזה מתכונת את עוברת את הקורס! כאן בפורום את יכולה לשתף אותך אותנו בחוויות שלך מהמפגשים וכל דבר שעולה על הדעת. מי הנחה את הקורס? אשמח לשמוע ממך, באהבה -אדר.

count on me

New member
יופי ../images/Emo13.gif

המפגשים שלכם הם מספר פעמים בשבוע...? יש חוויות מיוחדות?..או אפילו משברים שעברת במשך הקורס..? התחברת לקורס..? השגת מה שאת רוצה..? באהבה ענקית והמשך שבוע נעים, אדר.

על הקורס

כן היו מס' פעמים. החוויות יותר היו איך שהכיתה נראתה הריח, הסדר שבו היו השולחנות ואיך שהעבר,כן התחברתי למרות שהיו מקרים ששיעממו אותי. אבל עדיין לא השגתי מה שרציתי (אני חושבת).

tal 05

New member
השגת מטרה.

אם לא השגת את מה שרצית,למה את מחכה?? אף אחד לא ישיג אותה בשבילך,את צריכה להתאמץ ולהשיג את מה שרצית! ושוב...בהצלחה!

לילי27

New member
ברוכה הבאה.

ברוכה הבאה מתוקה. מקווה שתהני פה. ואת כל השאלות שרציתי לשאול, אדר כבר שאלה. חח אדר- כרגיל באותו ראש. ודברי איתי דרך אגב.

count on me

New member
לילו'ש מתוקה...

את יכולה לדבר איתי תמיד..חחח באותו ראש אנחנו...חח נחכה לתשובה...זה מסקרן אותי...!חח את צריכה אותי בקשר למפגש? אוהבתת המון המון, ותחילת שבוע רגוע ומהנה..!

לילי27

New member
אדריי :)

כן אני צריכה אותך בקשר למפגש... אני אתקשר אלייך היום יותר מאוחר. אוהבת אותך מתוקה 3>

♥ ברוכה הבאה ♥

אני הדר...ברוכה הבאה לפורום!!! אני מקווה שיהיה לך תורם ומעניין ☺☺☺

tal 05

New member
ברוכה הבבאה../images/Emo24.gif

אני שמח שהפרוייקט מעניין אותך. בהצלחה בהמשך.

למעלה