חדשה כאן[=

חדשה כאן[=

שיר, 12, ראשון לציון=] מכורה לבריטני קשה מאוד.. חחח והייתי פה בפורום רק קראתי את ההנושאים והתגובות ואמרתי יאללה אני אצטרף[= ואני חייבת להגיד עוד משהוו..קראתי את התגובה של אחד המשתמשים שהשם שלהם באדום [שכחתי איזה מהם זה היה חח] שכתב שאםאנחנו מעריצים שלה זה לא אומר שאנחנו צריכים לומר לה כל הכבוד על כל צעד שלה כי גם היא טועה, וזה כל כך נכון, ממי שכתב את זה אני כל כך מסכימה איתך! זה שאנחנו מעריצים שלה לא אומר שאנחנו מסוונרים ממנה וזהו=] מקווה להשתלב פה

Im Not Dead

New member
אפשר לשאול משהו?

למה את אוהבת אותה? כאילו מה.. שמעת ITZ בגיל 10 ונדלקת? את מבינה על מה השירים בדיסק?

חח בטח שאני מבינה

האמת שאני עוד 4 חודשים בת 13 אני לא ממש בת 12 אלא יותר=] וזה התחיל הרבה לפניי ITZ! תמיד היא היתה באוויר כאילו, תמיד חיבבתי אותה אבל לא התעמקתי בה כל כך ואהבתי את השירים את יודעת [או שאתה בן,סורי] כמו כולם, אבל בגיל יותר מאוחר לקחתי את זה יותר כהערצה התעמקתי בה עקבתי אחרייה, ועד עכשיו=] אני מבינה מה שצריך להבין על מה השירים והכל אני לא סתם מזמזמת אותם
אני לא יעריץ בן אדם סתם וממה שאני קוראת פה אני מבינה הרבה הרבה יותר ממה שידעתי[=

Im Not Dead

New member
חחח טוב....

סתם מוזר שיש לה עדיין כל כך הרבה מעריצים בגיל 12 שכבר המוזיקה שלה פחות ילדותית.. לפחות ITZ. אבל התכוונתי בכללי בלי קשר אלייך
יש כאלה פסדר.. וולקאם

mamasitaa

New member
ברוכה הבאהההה../images/Emo70.gif

אתת אוהבת את ג'סיקה סימפסון?!?! יאאא גמאני
השתלבות מהירה ונעימה

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

נראה לי שאת מתכוונת לתגובה שלי..

shir spears

New member