חדשה כאן

starot

New member
חדשה כאן

והפורום ממש ממש יפה. אני לומדת קלפי טארוט, תיכף מסיימת את הלימודים הפורמליים וממשיכה לבד. אם אפשר רוצה לשאול את הוותיקים או המבינים שביניכם - למה הכוונה בחציית הקלפים על ידי השואל? האם הוא מערבב אותם ולאחר מכן חוצה, כלומר יוצר שתי חפיסות? ומה הלאה? מניח אותן אחת ע"ג השניה? באיזה סדר? ועוד - אולי מישהו יודע כיצד ואיפה אוכל לרכוש את החוברות "הניחוש בקלפי טארוט" של גילה בויום? מודה על תשומת הלב

שלום וברוכה הבאה לפורום :)

היכן את לומדת את קלפי הטארוט ? בקורס, לבד ? חציית הקלפים על ידי השואל - זה נתון להחלטתך ובחירתך. אצלי למשל רק אני מערבבת את הקלפים ואז השואל חוצה את החפיסה לשניים, אני לוקחת את החצי התחתון וזהו. זו כל הנגיעה של השואל בקלפים אלא אם אני צריכה קלף הבהרה ואז אני עושה מהחפיסה מניפה ונותנת לו לבחור קלף בהתאמה. את החוברות של גילה בויום אפשר לרכוש למיטב ידיעתי דרכה. פני אליה דרך האתר שלה.

דרומית50

New member
ואני לוקחת את החבילה

אחרי שהשואל סיים לערבב ומחלקת לשלוש ומחברת מחדש . את צריכה להחליט את הדרך שלך ולרוב זה הולך לפי איך שלמדו אותך מהתחלה

starot

New member
תודה על התגובות המהירות

אני לומדת בקורס מסודר עם מורה (לדעתי נהדרת ונכונה לי). למדנו לתת לשואל לערבב את החפיסה ולאחר מכן פשוט להתחיל את הפריסה ללא חציה. אני מבינה שהתחום רחב, ויש הרבה אופציות, גם טכנית וגם בקריאה וזה מה שכ"כ יפה. אשמח ללמוד מהנסיון של אחרים וכיף לגלוש בפורום שלכם. באמת כיף.

yberry

New member
../images/Emo207.gifגם חדשה פה...

וגם חושבת שזה פורום מקסים... אני התחלתי לקרוא בטארוט באינטואיטיביות לפני 14 שנה בערך, זנחתי את זה לאיזו תקופה, ועכשיו אני חוזרת לזה בעניין רב... יש לי חפיסה של טארוט שוויצרי, מאד דומה לקלפים של מרסיי למי שמכיר. יש להם חסרון אחד מבחינתי, וזה שעל הקלפים של הארקנה הקטנה אין איורים אלא פשוט מודפסים למשל חמישה מטבעות או ששה גביעים. אני מחפשת מקום שמוכר מבחר גדול של חפיסות מאויירות, כדי שאולי אוכל למצוא חפיסה מאויירת שיש לי איתה "קליק" באותה המידה שהיה לי בזמנו כשקניתי את השוויצרי. אבל עד כה לא מצאתי חנות שיש בה מבחר רב מעבר לריידר-וויט בגדלים שונים. אודה לכם להמלצה על חנות כזו בארץ.

ברוכה הבאה לפורום :)

אני חושבת שיש לנו את אותה החפיסה... יש לי אחת כזו וגם אני לא מתחברת לארקנה הזוטרה שבה. כאשר אני הולכת לחנות היבואן אריה קלפים אני מרגישה כמו בחנות צעצועים. ים של קלפים מכל הסוגים והמינים וקטלוגים. פשוט תענוג צרוף. החנות נמצאת בא.ת. בני ברק ויש גם אתר ברשת. בהצלחה !

למעלה