חדשה כאן.

tamaguchi girl

New member
חדשה כאן.

[מצטערת על ההודעה החדשה] אני עומדת לסיים קורס מיכא"ל- מחר יש לי מפגש מס' 13. בכל מקרה אם היית ייודעת שיש למיכאל פורום היייתי באה עוד קודם :) בכל מקרה קראתי קצת ועיינתי- נראה מעניין כאן :) ובנתיים יש לי שאלה- כמה שנים מיכאל כבר פועלת בארץ? ועוד כמה שנים דלדעתכם היא תיכנס לחינוך חובה בארץ? [אני מהמרת שעוד 5 שנים זה יהיה חובה, זה פשוט מצוין :)] ואגב, אני רוית, בת 14 לומדת בכיתה ח'

chuchi46

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שלום קוראים לי סיון, כיתה ט', עוד שבוע בת 15
אמ... אני סיימתי מיכא"ל לפני 4 ימים>.< חחח חובה לא נראה לי שזה יהיה- לפי מה שהבנתי פעם לא דרשו כסף על זה, עכשיו הם כן דורשים=> ניראה לי שזה נהיה מסחרי :/ לכן לא ניראה לי שזה יכנס לחובה (חוק חינוך חובה חינם
גם כן חינם...) בכל מיקרה- מאחלת לך הישתלבות מהירה ונעימה

count on me

New member
תרגישי בנוח...

שלום רוית, לפני שבועים גם אני הייתי חדשה.... בטח נתנו לכם את הכתובת של הפורום רק במפגש 12...חחח אני הבנתי שאת נהנת מאוד במיכא"ל...ואני מאוד שמחה.. גם אני בשלב מסויים חושבת שמיכא"ל יהפוך לחובה...חיחיחיח... מי המנחה שלך...??..מסקרן ביותר...חח החלטת מה החלום שלך..? מיכא"ל פועלת כמה שנים טובות אם אני לא טועה...בערך 10 שנים ויותר...(מי שיודע יותר טוב ממני מוזמן לתקן אותי..) ברוכה הבאה..תרגשי בנוח...:) אוהבת..

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אחרי הברכת כניסה שלי את כבר לא חדשה, את וותיקה כמו כולם פה
איך הקורס עד עכשיו? מרוצה? מה הכי אהבת? ו.. להכריח מישהו לעבור מיכא"ל? זה לא יקרה.. לא אם רוצים תוצאות... תהני

למעלה