חדשה כאן! ובאתי לומר שלום. עד עכשיו בעיקר קראתי, אבל התחשק לי להכריז על קיומי...
ש שושנתספרד New member 27/2/06 #1 חדשה כאן! ובאתי לומר שלום. עד עכשיו בעיקר קראתי, אבל התחשק לי להכריז על קיומי...
ש שרק2 היחיד New member 27/2/06 #2 ברוכה הבאה... תלי ת'מעיל כאן משמאל... ורדי לרחבה... בדיוק יש "שושנת ספרד"...
א אוהבת לרקוד New member 27/2/06 #3 מעניין מה יגידו שושנות 1 ו 2 שממש "רבו" כאן לפני שנה על הניק הזה... חחחחחחחחח ברוכה הבאה
ד דבקה רמות New member 28/2/06 #5 פששש...איזו עבודת מחקר רצינית!../images/Emo6.gif שמתם לב, מה רווח בין שתי מילים (שושנתספרד למול שושנת ספרד) עושה?
פששש...איזו עבודת מחקר רצינית!../images/Emo6.gif שמתם לב, מה רווח בין שתי מילים (שושנתספרד למול שושנת ספרד) עושה?
ש שושנה כהן של הצאט New member 28/2/06 #7 ברוכה הבאה שושנה מאחלת שושנה כן ירבו השושנות והשושנים שמתי כלנית כי אין שושנה בסמייליים זה הכי דומה
א אוהבת לרקוד New member 28/2/06 #8 שמתם לב שנעלמו פה כמה שמות? חור בראש? מישו מכיר מישו זוכר? לימור במרצדס? מתגעגעים אלייך שובי הביתה ואיפה זו הפיקטיבית נו.. מורן כפרה.... 'געגענו!
שמתם לב שנעלמו פה כמה שמות? חור בראש? מישו מכיר מישו זוכר? לימור במרצדס? מתגעגעים אלייך שובי הביתה ואיפה זו הפיקטיבית נו.. מורן כפרה.... 'געגענו!
פ פרפר צהוב20 New member 28/2/06 #6 ברוכה הבאה - ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif בתקווה שלא תיאלצי להאבק על שמך....
ש שושנת ספרד3 New member 28/2/06 #9 ../images/Emo13.gifשלום וערב טוב כמו שאת רואה, יש הרבה "שושנות" ויש גם הרבה "קוצים"אז תהני מהפורום ומהריקודים.
../images/Emo13.gifשלום וערב טוב כמו שאת רואה, יש הרבה "שושנות" ויש גם הרבה "קוצים"אז תהני מהפורום ומהריקודים.
ש שושנתספרד New member 28/2/06 #10 תודה תודה לכולם לא ידעתי שהשם כל כך פופולרי הייתי בוחרת איזה פרח אחר להתחבר אליו..